måndag 1 april 2013

J K Rowling återvänder till Hogwarts!!


Påskens stora nyhet måste ju ändå vara att J K Rowling gått ut med att hon skriver på en ny Harry Potter-bok! Det var i torsdags som hon i en intervju i the Guardian berättade att hon filar på en uppföljare till Potter-böckerna. Eller nåja, uppföljare och uppföljare. Precis som en del andra har hon istället valt att gå tillbaka i historien till tiden före Harry Potter och den stora uppgörelsen med Voldemort och koncentrerar sig på James, Lily, Remus och de andra i den ursprungliga Fenixorden och hur Voldemort kom till makten från första början! Snacka om världens bästa prequel! Hon avslöjar också att man ska få veta mer om hur Tom Riddle blev vår tids värsta och farligaste trollkarl! Fans över hela världen har jublat och gläds och det har diskuterats vilt på olika diskussionsforum under helgen om vilka som kommer att vara med och vad vi kommer att få läsa. Om allt går som det ska planerar Rowling och förlaget att boken ska komma i butik någon gång nästa vår och här är i alla fall en som längtar så det nästan gör ont!!

Uppdatering 2/4:
Jag ber om ursäkt då jag insett att det finns saker man inte får lov att skämta om. Det var en del på twitter igår som uttryckte sin sorg när de förstod att jag bara lurats.. På sätt och vis smickrande att så många gick på det men jag inser också sorgen man kan känna när man kommer på att det bara var hittepå. Hur som helst, mig veterligen skriver inte Rowling på någon ny Potter-bok. Jag hade dock varit den första att jubla om det vore sant. Hoppas kan man alltid!

10 kommentarer:

Alba Bjellebeck sa...

YEEEESSS!!!!!!!!!!! Jag dör av lycka!^^ <3

Bokomaten.. sa...

Åh, nej! Alba, tänk på vilken dag det är!

Miriam sa...

Åh vad jag önskar att det var ett annat datum idag och att detta var sant!

Miriam sa...

Åh vad jag önskar att det var ett annat datum idag och att detta var sant!

Lingonhjärta sa...

Hahaha åh vilket lur!!! Ett mycket bra sådant men jösses vad underbart det hade varit om det var sant!

En som hade velat att det var sant … sa...

Nej! Det var inte snällt. Och kul var det inte alls.

Jag blev faktiskt lite ledsen. Efter att först ha blivit så där hiskeligt väldigt fantastiskt jätteglad.

Fast helt sant är det att vissa saker får man faktiskt inte alls skämta om.

Eli sa...

Haha men åh nej! Jag som läser ikapp bloggar efter semestern och läste det här nu tänkte ju inte alls på att det faktiskt var publicerat den första april... Vad lurad jag blev! Och lite, lite ledsen ;) Fast jag hade nog blivit ännu mer ledsen om det faktiskt var sant för det känns väl som att HP bör vara ett avslutat kapitel kanske... :)

Ingerun sa...

Nej men så roligt. Jag var jättenära att skriva som april-lur att det skulle bli en prequel till Harry Potter!! Om vi hade gjort det båda...då du! :)

I sista minut ändrade jag till att skriva: http://www.boktjuven.com/2013/04/protestera-mot-hojningen-av-bokmomsen.html

Bokomaten.. sa...

Såg det Ingerun, men jag tog ingenting på allvar i måndags så jag trodde inte på det. Nog tur att du inte skrev "samma" inlägg som jag.:) Jösses vilket rykte vi hade kunnat starta. Gjorde tydligen tillräckligt mycket skada ändå..

Bella sa...

Haha :) Jag sällar mig till fältet som blev lurade! Kom på det IDAG :)