fredag 12 april 2013

Fredagsfika


Ja, så har det gått ytterligare en vecka då. Förra veckan var förfärlig, denna vecka betydligt bättre. Denna vecka har nämligen bokomaken varit sjuk istället för bokomaten. Mycket bättre. Dessutom har det trillat in fyra böcker, en hög med tidskrifter inklusive ett försenat ViLäser och en liten pocketpresent från Bokbabbel, ända ifrån Finland!

Bloggtiden har däremot varit obefintlig så jag har ingen aning om vad som hänt i övriga bloggvärlden. Vad har debatterats? Vad läses? Får bli en kort fredag idag då ljudboken och lillkatten bestämt sig för att bilda en kör. Helgen i övrigt ska förhoppningsvis innebära att vi hinner städa en smula. Man får så modesta mål.. Dessutom hoppas jag på att få ta igen lite datortid och kanske läsa lite.:) Vad hittar ni på?

6 kommentarer:

elisabeth sa...

efter nio år med barn är vi fortfarande inne på så modesta mål: städa lite:). men läsa, se searching for sugar man, baka vegan-rödbetsbiffar, rida och grilla står också på listan! (det är inte jag som rider. jag tittar på och fryser)

Anna (Bokstävlarna) sa...

Fantastiskt kattbokmärke! :D
Hoppas att ljudboken sänker volymen lite under helgen så att du får din lästid. Själv misstänker jag att min egen lästid kommer att bli nästan obefintlig i helgen, men så går det när man planerar att ha fest. ;)

Bokomaten.. sa...

Feest! Jag vill också ha fest! Och vad annat kan man göra när man fylly år! Bra du ocfrar dog, Anna!

Elisabrth: om biffarna blir bra så twittra gärna receptet.;) och Sugar man var faktiskt än bättre än jag trott. Hade inte förväntat mig aen, förutom att vara en bra och intressant dokumentär, även skulle vara så snyggt producerad!

Mrs E sa...

Den här helgen är tanken att planera lite trädgård - om det är fint väder vill säga, annars blir det kanske ett IKEA-besök och fixa färdigt vår(dvs min) walk-in-closet. På söndag är det möte med Bokmaskarna och eftersom vi läst barnböcker så tar alla med sina barn. Ska bli intressant och se hur mycket vi får diskuterat...

Hoppas du/ni får en skön helg!

Bokomaten.. sa...

Ja, här skulle det också behöva planeras lite trädgård men det fina och soliga vädret har tagit lite paus. Är nog många saker som vi får hoppa över i årets trädgård då vi helt enkelt inte hunnit förså saker som tidigare eller planera lika mycket. Hoppas du hinner allt, Mrs E!

Mrs Book Pond sa...

Aj aj, hoppas hela lilla familjen blir frisk snart!

Jag ska primärt ta igen mig efter arbetsveckan, klippa häck (eller inte jag förstås, sånt lejer jag ut ;), grilla, dricka vin, shoppa, träna, läsa. Ja, och när helgen är slut så kommer jag förmodligen ha gjort ungefär en av de här grejerna ;)