onsdag 13 mars 2013

Lite reafynd

Ja, det bev lite shoppat på bokrean trots allt. Först en bok om barn som jag sneglat på tidigare och även en bok om Art Deco Fashion. Ganska passande med tanke på gårdagens inlägg. Båda på Akademibokhandeln och går säkert att hitta fortfarande. Jag är både positiv och lite skeptisk till barnboken i ärlighetens namn då jag läst en hel del i den redan och jag misstänker att en del har blivit uppdaterat i den nya upplagan då jag fått helt andra rekommendationer på bvc och på bb i vissa fall..


Art Deco-boken är pure bliss dock.:)

Sedan vart jag även och hämtade ut ett litet paket på posten strax innan helgen.. Nåja, litet och litet.. Jag var tvungen att öppna det på vägen hem för att kunna trycka ihop det så att jag skulle få plats med det i korgen under barnvagnen..

I paketet fanns lite av varje, men bl a de här två små böckerna till pocketen. Jag vet tyvärr inte varför bilden hela tiden vänder sig när jag lägger in den men man kan i alla fall se att det är Första pekboken från Gilla förlag och Mumins bebisbok som prkaktiskt nog går att fästa i barnvagnen eller som jag gjort, som en mobil över vaggan, hehe...  Lite tillfälligt i alla fall. jag har tittat igenom båda och tycker de ser bra ut båda två faktiskt. Stabilt kartongmaterial också. Första pekboken har dessutom väldigt tydliga fina bilder. Muminboken blir pocketens första introduktion till Mumindalen. Ett ställe vi kommer att åka till många gånger till kan jag lova. Min muminvurm drog egentligen igång igen för några år sedan efter många års vila, mest för att en av Bokomatens bästa vänner råkar komma från Finland och älskar Mumin.


Det blev naturligtvis en del andra böcker också, bl a slutligen och äntligen Lotta Lundgrens kokbok (fattar inte att jag inte köpt den förut) men det tar vi nog en annan gång.

Inga kommentarer: