fredag 29 mars 2013

Flaggstångslång födelsedagsfredag


Så var man hemma på snabbvisit från Blåkulla. Bokomaken fyller tårta så dagen fick börja med jordgubbsbubbel och blöjbyte. Ja, det senare hade nog blivit oavsett om vi firat eller inte.. Bubbel gör dock årets längsta dag till en betydligt trevligare fredag. Att det snöar gör den dock lite mindre rolig så det kanske tar ut vart annat. Erkänner, nu är även jag lite trött på snö och vill gärna ha vår så man kan göra lite utflykter utan att frysa ihjäl och sitta ute och läsa.

Jag har plockat upp Mo Hayder ur påskekrimshögen och får ev se om det blir lite läst idag då den inplanerade födelsedagsturen nog blir uppskjuten. Det bästa är ändå att idag blir det tårta och imorgon påskgodis så man kan mumsa sig igenom hela helgen! Snacka bra läshelg!

Vad hittar ni på? Läser ni påskekrim? Konstrunda? Gör marsipangodis? Det tänker i alla fall jag göra. Nu skriker ljudboken så önskar er alla en GLAD PÅSK!! Ses efter helgen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som exilskåning i Norrland är konstrunda på Österlen något av det jag saknar mest. Önskar dig en trevlig födelsedag med mycket tårta! Glad påsk!

Bokomaten.. sa...

Tack så mycket, det var maken som fyllde. Bi hann inte medngn konstrunda men förstår att du saknar det lite. Är ju ändå lite tradition.