fredag 8 februari 2013

Förlösande fredag


Så släpptes den så då, den lille pocketen. För en vecka sedan plockade vi ut honom ur tryckpressen och för några dagar sedan fick vi komma hem med vårt ex.;) Det är ganska omtumlande och datortiden har varit begränsad till noll de senaste dagarna så som tur är har man lite förskrivna inlägg man kan plocka fram. Hann ju läsa ganska mycket innan. 

På paddan kan jag läsa lite bloggar och twitter medan jag ammar så det får det nog bli framöver, tyvärr vill inte paddan riktigt låta mig kommentera hos er så får bli tyst ett tag.=) Hoppas att ni har överseende.=) Lite inlägg här kommer det dock att poppa upp och när pocketen börjar kunna ligga små stunder i vagga så kan det nog tänkas bli lite mer datortid igen. 

Helgen kommer med andra ord mest ägnas åt amning och att försöka ta igen förlorad sömn. Den lille tegelstenen tar all energi och uppmärksamhet för tillfället, så som sig bör antar jag. Hoppas ni har en riktigt skön helg därute! Hitta på många kulturella och festliga aktiviteter åt mig också!

11 kommentarer:

Cinnamon sa...

Grattis till pocketsläppet! Förstår att du är upptagen med annat nu. Ha det bäst!

...med näsan i en bok... sa...

Åh, så mysigt. Grattis!

Lingonhjärta sa...

Nä men åh!! Grattis pocketsläppet igen! Låter helt fantastiskt mysigt. Istället för lästid så får det bli gostid istället och det räknas absolut in det med:D Kram på dig!

Vicky sa...

Åh vad roligt! Massor av Grattis till nyutgåvan!!!

Jenny B sa...

HURRA OCH GRATTIS! Lycka till med mat och sömn och ha det så fint med den lille gulleplutten!

CissiG sa...

Grattis grattis. Roligt namn på bäbis Pocket hihi
Kram Cissi

Hermia sa...

Varmt varmt grattis!

Emmas Bokhylla sa...

Grattis!! Åh, vad roligt!

Eli sa...

Hurra och grattis igen!! :)

Karin E sa...

Stort grattis :)! Njut av bebisbubblan :) Alfred hälsar till den lille ;)

Kram

Bokomaten.. sa...

Tack alla fina! Vi har redan börjat på lillens utbildning genom att läsa dagens dikt medan vi ammar varje dag.:) Lite kultur får man i sig i alla fall. Och lyckas klämma in lite läsning ibland annars också..

Karin: Pocketen hälsar tillbaka. Har du fortf kvar din blogg? Jag läste den förr, men var länge sedan nu och adressen har jag på jobbdatorn och inte hemma.....:)