fredag 22 februari 2013

Festlig fredag

The Oscars- Vintage Style

God förmiddag och välkomna till istiden! Det är kallt som i ett engelskt badrum ute och Bokomaten har för en gångs skull varit ute och gått med pocketen. En lång promenad ända till BVC och tillbaka och som genom magi förvandlades pocketen till ljudbok hela vägen hem så jag slapp tänka på underhållning..

Helgen kommer troligtvis gå i samma tecken som den förra med mat- och sovklockan i fokus. INte direkt på glamourens topp.. På söndag är det dock Oscarsgala ju och eftersom jag sett flera av årets filmer och faktiskt har en chans att ha en åsikt och dessutom inte har någonstans vi måste vara på måndag så kanske det blir ett Oscarsmaraton om pocketen väljer att köra en all-nighter igen... Han är lite av en nattuggla. Tänker dock kolla in röda mattan lika mycket som prisutdelningen. Alltid intressant vad som gäller på galamode-fronten.;)

Kanske blir det lite lästid också så att jag kommer någon vart i Waking the moon, men med tanke på hur lite lästid det varit de senaste dagarna så kanske man inte ska räkna med alltför många sidor. Vad hittar ni på? Läser ni något kul? Ska ni på Oscarsgala?:) DO tell! Håll gärna på historier om blöjbyten och hungervrål dock, det får jag tillräckligt av själv..

Bild från polyvore.

Inga kommentarer: