fredag 11 januari 2013

Festlig Fredag


Fredag eftermiddag och jag tar normalt en tur på stan efter jobbet. Idag sitter jag dock hemma och tittar på SOLEN som lyser utomhus och som jag snart ska gå ut till. Mycket annorlunda. Releasefesten för pocketsläppet är inte planerad än på ett litet tag och jag har mest ägnat dagen åt tvätt, läsning, katter och matlagning. Julen är inte utstädad ännu så helgen är bokad till det och socialiserande. Och att läsa en del förstås. Susan Hill kräver sin läsare måste jag säga. 

Dags att sammanfatta 2012 också, vilket varenda bokbloggare tycks ha gjort de senaste tre veckorna, men jag har dragit mig lite för. Nu är det ju nästan mitten av januari dock och då kanske man inte ens får... Dags att blicka framåt istället, liksom.. Ett kort sammanfattande inlägg om 2012 kommer dock ändå senare i eftermiddag eller imorgon. NÅGOT bör man väl kanske ändå säga om ett väldigt varierande läsår som 2012.

Vad hittar ni på i helgen?

6 kommentarer:

Mrs E sa...

Plocka ut julen, amma, middag med vänner, amma, bokklubb, amma, fika,amma, shoppa, amma, läsa, amma. Ser du ett mönster?

Hoppas du får en skön helg!

Bokomaten.. sa...

Haha, ja, men är väldigt imponerad av alla planer i "pauserna" så att säga!=)

Lingonhjärta sa...

Jag vägrar ta bort granen än så länge så den får stå kvar men jag ska påta i trädgården, dricka lite vin, läsa lite i skuggan av ett träd och framför allt sova. Alldeles sådär lagom :)

Bokomaten.. sa...

Ååååh, vad härligt det låter! Vill också påta i trädgården, dricka vin, läsa i skuggan av ett träd. Sova lär jag i alla fall göra dock.:) Alltid något. Julen måste nog ut den här helgen då husets container för granar försvinner i helgen.. Livet i stan..

Cinnamon sa...

Jag var ju magsjuk igår, me dag mår jag bra. Så det har blivit tvättning och undanplockning, bokbloggsläsande, lyssning på musik på Spotify (har precis skaffat premium). I kväll tänkte jag kolla på Vaginal Fantasy Hangout med Felica Day och eventuellt läsa Fifty Shades Freed.

Bokomaten.. sa...

Städa och bloggläsande känns som standardsaktiviteter en söndag.=) Även om man inte direkt orkar när man är magsjuk förstås, Cinnamon.:( Tur du mår bättre! Och visst är premium the shit! Så skönt att slippa alla reklamavbrott.=)