fredag 14 december 2012

Festlig fredag

Ännu en vecka har gått, med Luciafirande, operabesök, Spotifylistor och den Bokbloggarnas stora insamling till Musikhjälpen! Hej vad det händer grejer trots att många verkar trötta där ute i decembersnön. Har ni fixat alla julklappsböcker än? Jag har nog pillat in det sista nu, har inte så många att köpa till och har beställt det mesta på nätet för att jag helt enkelt inte orkar med julhandelsträngsel. Jag gillar egentligen att gå runt i butiker och sniffa på juldofter, titta på tomtar och julklappspapper, men köerna.. Köerna gillar väl ingen? Än så länge uppför sig i alla fall folk någerlunda ok där ute men vänta två veckor till mellandagsrean.. Då tittar tigrarna fram och armbågar sig mellan hyllorna i jakt på förra säsongens blusar till halva priset…

Planen för den här helgen innehåller dock färre armbågar men desto mer mingel. Om energin håller i sig så blir det både partaj, ljustillverkning och julgransköp och julmatsfixande. De senaste helgerna har i praktiken dock mest inneburit soffa då jag kollapsat i en liten hög av ben och mage varje fredag kväll och inte varit mig själv förrän måndag morgon lagom till jobbstart igen.. Håller tummarna för att energin håller...

Annars får jag spendera helgen i ett litterärt jul-slisk-land och ärligt talat, sämre kan man ha det.=)

3 kommentarer:

Eli sa...

Nä, köer gillas inte. Och SAMMA JÄVLA JULSÅNG i varenda affär gillas inte (alltså julsånger i all ära men när man hör "Jingle Bells" i den trettonde affären man går in i, ja då är det nog).

Mingel låter kul! Kan du inte mingla lite även åt en student som ska ägna hela helgen åt biblioteksjuridik och upphovsrättsliga frågor? ;)

Bokomaten.. sa...

Haha, kan förstå det. Själv har jag bara varit i en 2-3 butiker än så länge. Väldigt modest nivå.:) Jingle Bells i all ära, en på repeat kan den nog bli tuff för de flesta..:)

Och jajamensan, tokminglar lite åt dig också! Glögg i kubik tills jag sockerchockar!!:)

Eli sa...

Ohh glögg i kubik lät lockande! *räknar ner till jullovet*