torsdag 22 november 2012

Projekt biblioteksböcker


Tänk, nu är det faktiskt bara ungefär en månad kvar till jul! En månad kvar till eleverna på skolan där jag jobbar har jullov i alla fall. Nedräkningen har börjat. Även för mig då jag går på ledighet lagom till terminsstarten nästa termin om inget oförutsett händer. Och det kan det ju göra. Vet flera kollegor som fått jobba extra för att hinna med allt… Hur som helst börjar jag inse att det även innebär att jag inte kommer att ha tillgång till mitt enorma fina bibliotek här med allt vad böcker och lyxig service innebär.:) Med andra ord så gäller det att börja läsa lite av allt det där som jag haft liggande och gärna vill läsa men som jag inte tagit mig för riktigt. Projekt låneböcker påbörjat alltså! Fram till jul ska jag försöka låta bli det otaliga antal fina godingar som står där hemma och försöka håla mig till låneböcker från jobbet. Naturligtvis inser jag att det finns andra bibliotek, men det är ju inte riktigt samma sak… En hel del barn- och tonårsböcker kan det bli nu ett tag med andra ord, och kanske en eller annan vuxenbok också.

Detta innebär naturligtvis inte att jag tänker hoppas över julstämningen i år! Nej, nej, nej. Stämningen måste till men kanske ska scanna katalogen efter lite christmas feeling.

Gillar man bilden förresten så finns den att köpa här..:)

3 kommentarer:

Fru E sa...

Underbart! Jag är alldeles för dålig på att LÅNA, vill fortfarande helst ÄGA men det är klart: som inköpsansvarig på vuxen blir det en hel del. :-)

Bokomaten sa...

Eller hur? JAg är också på tok för dålig på att låna böcker, i och för sig läser jag böcker för jobbet ibland, men nu är det hårdare tag. INGA egna böcker innan jag först funderat ordentlitg på om det inte är någon lånebok jag skulle kunna läsa istället för sedan kommer jag inte ha tillgång till dem lika lätt.

Bokomaten sa...

Förresten tror jag generellt att vi är rätt dåliga på att låna böcker, vi som faktiskt jobbar med det.=) Jag var bättre för några år sedan, då hade jag ett förhållandevis ganska tomt rum med böcker hemma, men oj, vad det har eskaleat. Förmodligen en kombination av att ha bott på samma ställe i flera år och bloggandet..