fredag 23 november 2012

Fräsig fredag


Ja, vi gör ett återinhopp med de fabulösa fredagarna idag tycker jag. Vad hittar ni på i helgen? Själv hoppas jag på att träffa delar av södra bokbloggarmaffian på söndag och idag eventuellt lite andra vänner. Annars ägnas helgen åt sömn och katter, som vanligt. Minns ni kattastrofsjuklingarna till Bokmässan? Att alla kissar där hemma plötsligt slogs ut i någon sjuka och åkte in och ut hos veterinären? Trodde ni de var friska? Ja, tänk det trodde jag också, men nej, nu är det nya mediciner, tre gånger om dagen och ögondroppar i minstingen. Ett heltidsjobb är vad det håller på att utvecklas till. Tur den ena katten snart är fri från medicin i alla fall. Annars hade man ju inte gjort annat än jaga vettskrämda ynklingar med sprutor och pillerburkar hela dagen. Inte så lätt när man dessutom känner sig klumpigast i kommunen.

Förhoppningsvis blir det lite läst i helgen också dock. Blev Vampyrer i Morganville trots allt för att badda min luddiga hjärna med. Behöver något simpelt och enkelt att försvinna in i.:) Och blir jag färdig så kanske, kanske jag spräcker Elizabeth Hand-oskulden i helgen, men vi får se. Allt beror på dagsformen. Det är i alla fall inte väder för några längre exkursioner, snarare te, katter (som visserligen inte vill veta av mig riktigt för tillfället) och en god bok. Inte så festligt med andra ord. Och bokbloggar-favoritprogrammet På Spåret! Lustigt det där med vilka program som verkar ha fastnat som favoriter för stora delar av bokbloggarmaffian. Babel kan man ju förstå, Kobra lika så, men På Spåret?:)

7 kommentarer:

Mrs E sa...

Låter som en skön helg (bortsett från sjuka katter då) - hoppas du får det bra och hälsa boblmafsyd!

Bokomaten sa...

Det ska jag! Är inte så mobil som sagt och dödstrött hela tiden så blir nog att vila upp sig efter katterna.:) Hoppas verkligen du får en skön helg själv och lycka till med allt! Oavsett så är det inte långt kvar för dig nu!

Lingonhjärta sa...

Åh HURRA! Ett fräsigt fredagsinlägg, så underbart :D Själv ska jag vara hundvakt och gå på tre födelsedagsfester, hur det nu ska gå till. Vill bara mysa under parasol och läsa för tillfället. Men snart är det jul och då får jag vila ut lite.
Ha det så mysigt även om kissarna är lite sjuka.

Jenny B sa...

Vad kul med bokbloggarträff!

Jag tänkte gå på teater ikväll, och på en konsert med Blacknuss Allstars imorgon och kanske en pianokonsert på söndag. Måste bestämma mig och fixa biljetter! Och så vill jag hinna läsa också, förstås!

Ha en fin helg!

Fru E sa...

Underbart med ett nytt fredagsinlägg... så här på en söndag! :) Det verkar inte ha blivit någon träff med bokbloggarna...? Synd, men du har ju så nära till dem att det inte är några problem att ses snart igen. Jag missade min chans den här gången också. :( Trsit med sjuka katter. Jag har precis avslutat en öronkur på min ena hund. Inte roligt alls med droppar som svider och vovvse som måste hållas fast... Men du, jag är inte så jätteglad i På Spåret faktiskt! Ser typ aldrig.

Bokomaten.. sa...

Lingonhjärta: Blir mycket imponerad om du lyckades gå på tre födelsedagsfester på en helg! Hur gick det? Blev det Tour de chambre? Följde hunden med?=)

Jenny: Din helg låter nästan lika späckad om inte mer!! Blir trött bara jag tänker på det, mendet låter också väldigt väldigt roligt! Inget brödbak?=)

Fru E: Ja, tyvärr tog kroppen ut sig någonstans så hela helgen låg jag mest och knakade i fogarna och övervägde hur desperat jag var efter kaffe/toalett/lunch/dusch osv...:) Jaja, katterna älskade det. En stillaliggande matte att ligga tätt, tätt och värma sig mot. Ögondropparna däremot var en pärs. Måste nästan vara ännu värre på en hund, fast de har i alla fall större ögon..

Lingonhjärta sa...

Jajamänsan! Tre födelsedagsfester OCH en asado. Full rulle. Hunden fick bara följa med ibland men hemskt mysigt var det. (Förutom rånat så klart)