torsdag 4 oktober 2012

Mäss- och förkylningskoma

Ja, jag ska ta tag i bloggandet igen. Ber om ursäkt för flera dagars uppehåll. Bokomat-familjen befinner sig för tillfället i någon sorts snyvigt koma-tillstånd. Två katter är inlagda hos veterinären sedan helgen, själv hostar och snörvlar jag fortfarande och även Bokomaken går runt och nyser. Den enda som verkar ha tillfrisknat är första katten. För övrigt den katt som blev inlagd på fjursjukhuset i samband med bokmässan för två år sedan. Börjar misstänka att jag inte ska resa till Göteborg i september.. Bokmässan kanske är jinxad?


Nå, hur som helst, ena katten får komma hem idag, under förutsättning att vi kan tvångsmata honom för han snorar fortfarande än mer än sin matte. Och jag tänkte att jag skulle försöka komma igång lite smått med bloggandet igen efter helgen. Till en början med får ni nöja er med en bild på min samlade bokjhög från mässan. 14 stycken blev det, ingenting i jämförelse med Spetsigs rekordhög på 90 böcker!!! Ja, ni läste rätt, NITTIO BÖCKER! Ändå börjar jag nu få sådana problem i bokhyllorna att jag helt enkelt inte får lov att skaffa fler böcker om jag inte också börjar rensa.. Kan kanske börja med alla de låneböcker som också står där för tillfället..

6 kommentarer:

Jenny B sa...

Vilken fin bokskörd! Man kan ju inte låta bli... och de ser så lockande ut där de ligger, blanka och fyrkantiga, både innan man köper dem och när man burit hem dem. :)

Krya på er!

Lena sa...

Stor bokhög och många timmars härlig läsning!

Cecilia sa...

Å, små kattsnuttarna! Då är ni också ruinerade på veterinärkostnader nu då. Vet inte vad man skulle gjort utan försäkring.
Fin bokmässehög! Tack vare att jag inte kunde besöka mässan sitter jag nu på 5 st olästa. Men jag jobbar på det, så snart nog är det betydligt fler :)

Ylva sa...

Jag åkte till mässan med en helvetsförkylning och bytte den mot en ny... Hej, hösten!

Anna sa...

Snuva och hosta är mässans förbannelse. Krypa på er!

Maria sa...

Vilken underbar hög! Det är lite roligt, jag köpte ungefär lika många böcker på mässan som du - inte en enda titel är gemensam. Ändå skulle jag gärna äga de flesta av dina med.