torsdag 20 september 2012

Matcha boken..

Nu var det ju rackarns så länge sedan vi hade ett inlägg i serien "Matcha boken" här på bloggen! När jag nu ägnade helgen åt att med febrig iver plöja igenom Boltons "Nu ser du mig" så passade jag ändå mot slutet på att pausa för att lyxa loss med lite nagelfixande. Blev extra sugen efter att ha tömt brevlådan häromdagen..

Sagt och gjort, fram åkte lackflaskorna och lite annat jox. Nu blir det bildspam!

Boken

 
Färgerna! Börjar redan se lovande ut!
(och som bonus lite kattrygg i bakkgrunden, även den ganska välmatchad)


Matcha boken!


Och med extra bling på slutet!

Fisknätet fick åka på som en blinkning till de flera vattenrelaterade scener som förekommer i boken och dessutom som lite dekadent viktoriana så där. Dessutom är det svart och jag behövde något svart för att ta fram det mörka på omslaget också. Blinget lade jag till för att, ja, lets face it, allt blir bättre med lite bling!

5 kommentarer:

Bokbabbel sa...

Du har rätt, det var verkligen alldeles för länge sedan inlägg i den här serien :D (även om jag fick se trailern :)) Mycket tjusigt med nätet!

(Måste läsa boken NU!)

Bokomaten sa...

Se det som en utmaning.;) Och JA, det måste du nog. Faktiskt.

Jenny B sa...

Haha, läckert!

Fru E sa...

Jättefint! Jag är också en sucker för nagellack men just nu (och faktiskt sen 2 månader tillbaka) strejkar tre naglar på högerhanden. De vill inte växa sig långa utan trasar sig bara hela tiden. Så irriterande!

Ylva sa...

Nämen, vad snyggt matchat!