onsdag 5 september 2012

3 x Frame

TRE PÅ TRE

Är ni med i Pocketlovers höstutmaning, tre på tre förresten? Det innebär att man ska läsa en trilogi av något slag. Tre böcker av samma författare, tre böcker i en genre, tre böcker i en serie, tre böcker från ett visst land eller på ett visst tema osv. Ja, det är ingen HEJD på kreativiteten bland alla som vill vara med. Jätteroligt att läsa listan! Allt ska göras på tre månader, dvs september – november. Själv valde jag att läsa tre böcker av Janet Frame eftersom jag dels vela läsa henne väldigt länge, dels har en hög med hennes böcker hemma och det ju nu kommer ut fyra böcker av henne på Modernista förlag i höst som jag fått som recex. Andra har valt t ex Tre böcker av Stephen King, Gone-serien av Michael Grant eller 3 x skolmiljö! Rolig idé, eller hur?

Jag hoppas bli färdig med mina Frame relativt snabbt, men då kan man ju hoppa på tre nya om man vill.;)

3 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Vilken bra utmaning! Har inte heller läst någonting med henne men är riktigt sugen faktiskt.

Bokomaten.. sa...

Ja, och det var förstås dig jag tänkte på vad gäller King-utmaningen.;) Nu har jag har fått tänka lite mer så har jag massor med utmaningar ag hade kunnat ge mig själv. Tre olästa författare (jo, flera jag verkar behöva en ursäkt för att ta tag i, konstigt nog) eller tre hyllvärmare. Den ständiga utmaningen. Frame gillar jag verkligen än så länge, väldigt annorlunda.

Lingonhjärta sa...

Hehe ja jag kände mig lite träffad :D Jag hade också kunnat ge mig själv en massa utmaningar som jag skulle vilja ge mig på fast kände att det blir tillräckligt med läsning ändå i höst med alla fantastiska böcker som trillar in hela tiden. Tur att man läser någolunda fort :)