torsdag 7 juni 2012

I love the smell of books in the morning

E-boken växer ju så det knakar. ALLA lanserar olika e-bokläsare. Adlibris har t ex nyligen återlanserat sin Letto, Bokus har sin Dito och folk läser på Kindle, iPads och sony-läsare. En ska som folk verkar vara rörande överens om är dock att en del av charmen försvinner med att läsa böcker digitalt. Känslan av papper och DOFTEN, doften av ny bok just när man öppnar pärmarna.Men si nu finns det en lösning! Bokparfym! Från början tänkt som vanlig kroppsparfym, men den går tydligen utmärkt att spruta på sin padda också. 115 dollar får man dock punga ut för upplevelsen, men har man för mycket pengar och inte vet vad man ska göra med dem så kanske det är ett alternativ?

6 kommentarer:

Cilia sa...

Haha förlåt men det låter som ett aprilskämt ^^ Men gud vilken rolig idé ändå!

Vicky sa...

Nog för att en ny bok har en speciell doft, men om jag stötte på folk som luktar bok så skulle jag nog inte uppskatta den doften lika mycket... :)
Tänker mig att bokdoften skulle lukta unken överförd från papper till hud

Bokomaten sa...

Haha, ja, visst låter det som ett skämt! Tänker att den där unkna lite lätt mögliga doften av GAMMAL bok kanske är romantisk när man öppnar sina barndomsminnen men mest otäck om det är en ny dejt..

Jenny B sa...

Det finns en parfym, Messe de Minuit från Etro, som doftar som gamla böcker i en möglig källare! Den skall egentligen likna rökelsen under en katolsk mässa, men jag och många med mig tycker att den påminner om gamla böcker. Jag älskar udda parfymer men kunde inte tänka mig att någonsin vakna upp och lukta så här, så jag köpte den inte. Men många andra gör det!

bokomaten sa...

Hehe, jag gillar faktiskt också udda parfymer.:) I bröllopspresent fick jag "A room with a view" från en liten parfymtillverkare i NY som specialiserar sig på udda dofter. Luktar cypresser, frustration, varm jord och förtryckta känslor. Älskar den.

Evalinn sa...

Snygg flarre också! :-D