fredag 15 juni 2012

Festlig fredag!


Puh, vilken vecka! Skolavslutning, möten och utbildning och ett berg av böcker som väller in när eleverna går på sommarlov. Men det är ändå relativt lugnt och skönt faktiskt. I alla fall i jämförelse med för några veckor sedan. Skulle fortfarande behöva lite semester. Tänk att ligga på en strand någonstans väldigt långt bort. Äta gott och bada varma bad.. Men, det blir inget med det. Inte på ett bra tag i alla fall. Här skall snålas, plus jobbas ett tag till.

Läslusten lyser fortfarande med sin frånvaro men börjar tycka att det är ok. Den kommer ju tillbaka. Tyvärr är inte blogg-orken jättestor heller så eventuellt kommer bloggen också ta semester lite längre fram. Fast var inte oroliga! Det blir inte på obestämd tid utan endast några veckor i så fall. Jag vet att jag inte brukar kunna hålla mig borta längre än så ens om jag är ute och reser..:)

I helgen blir det istället fest och vänner så en riktigt festlig fredag alltså! Strunt i att det är dåligt väder, det finns ju tårta! Vad hittar ni på? Och när ska ni ha er välförtjänta semester?

5 kommentarer:

Mrs E sa...

Min blogg och mitt läsande har vilat ett tag nu också - det blir lätt så nu i avslutningstider. Den här helgen ska jag ta och rätta färdigt alla uppsatser så att jag kan betygsätta eleverna. På torsdag får jag äntligen ta sommarlov och börja läsa böcker igen. Längtar som en tok!

Trevlig helg!

Jenny B sa...

Grattis till sommarlov och lugn! Vi har det intensivt på jobbet ett tag till, men det spiller inte över på helgerna. Idag är det uschligt väder och jag känner mig smått förkyld, så vad kan man göra annat än att tända ljus, koka te och läsa? :)

Bokomaten.. sa...

OJ! Ni har alltså inte skolavslutning förrän dagen innan midsommar??? Det är verkligen sent.. Hang in there! Du klarar det!:)

Tycker din helg lät rätt trevlig faktiskt Jenny B. Även om du är småförkyld.. Själv har jag mest ätit tårta hela helgen känns det som.;) Och faktistk läst lite grand, men väldigt lite.

Eli sa...

Min helg blev stressig men kul, min bästa vän gifte sig så det var lång resa och bröllop på agendan :)

bokomaten sa...

Åh, vad roligt! Bröllop är verkligen det bästa som finns!