fredag 22 juni 2012

En fuktig men festlig fredagGlad midsommar på er allihop! Bokomaten sitter inregnad och dricker te och väntar på att det ska sluta regna. Vattnet får gärna stanna i havet där det hör hemma. Jag har inget emot att bada i det, men helst inte när man redan är genomblöt av att ha duschat i det så att säga.

Vad hittar ni på i helgen? Här puttrar midsommar potatisen för fullt på spisen men grillen vill gärna vänta en stund. Efter helgen funderar bokomaten på att ta sommarlov, men än så länge är hon i full gång. Läslusten kanske, kanske är på väg att, om inte återkomma med full kraft, så i alla fall inte lysa med sin totala frånvaro. Kanske blir det lite Carol Goodman i helgen, kanske någon barndomsfavorit eller en Maria Lang. Något som passar i en regntung midsommarhelg. För några år sedan läste jag Bock i Örtagård hela midsommarhelgen, delvis högt för maken. Är det någon högtid då jag tycker att Piraten passar så är det på midsommar så kanske blir en repris senare i helgen. I vilket fall som helst så får ni alla ha en riktigt skön midsommar! Glöm sillen och satsa på extra mycket jordgubbar istället!

2 kommentarer:

Eli sa...

Hoppas du hade en fin midsommar trots regnet :) Vi hade faktiskt strålande sol men desto mer mygg istället ;)

Bokomaten.. sa...

Vad härligt med sol! Jo, liiite sol blev det på lördagen men annars trotsade vi ovädret och gav oss ut med stövlar och regnkläder.:) Rätt trevligt det också när man t ex får några liter jordgubber för besväret.