tisdag 8 maj 2012

Utan Eld försmäktar vi på denna ö..

Under bråkdelen av en sekund genomgick Bokomaten en inre strid. Ljuga för en elev i självaste biblioteket? Näe! Rakryggat yppa sanningen? Ja!

-Ja, vi fick in ett ex av Eld idag.

Och Bokomaten insåg att hon får vänta ytterligare en vecka på att få läsa fortsättningen om häxorna i Engelfors..

12 kommentarer:

Fia sa...

Tycker synd om dig! Du ska inte låna mitt ex? ;)

Anonym sa...

Förstår att det var motvilligt. Men jag tycker ändå att du gjorde helt rätt! Hoppas att du får tag på ett annat ex så länge:)

Anakin sa...

Du kan få mitt ex! Ska jag komma över ikväll? :)

Bokomaten sa...

Nah, vad rara ni är. Ev lånar jag gärna Anakins ex! Du bor ju nära så lättare att ge tillbaka till dig än till Fia.=) Osäkert om jag är hemma ikväll dock, men vi löser det!=) KRAM!!

Hermia sa...

Bibliotekarier är hjältar :)

En helt annan sak - har du eller kanske Calliope eller ngn annan bloggat om t-shrits med bokmotiv, typ klassiker? Som finns att köpa ngnstans alltså..

Bokomaten sa...

Jag tror att jag kan ha bloggat om det, ja, men på lite olika ställen. T ex vet jag att Strand Bokk store i NY sålde sådan T-shirts. Och det finns säkert på etzy.com eller kanske theliterarygiftcompany.com. Tycker man snubblar över sådana ställen då och då med kul idéer.=) Var det något sepciellt? Eller kanske någon sida du själv hittat!?=)

Hermia sa...

Lite bokmässeplanering i Gävle bara, kul om vi kan hitta ngn snygg outfit. Är ngt slags projektledare i år för Gävleborg :)

Fru E sa...

Åh så osjälviskt! Helt otroligt! (beror nog delvis på att du inte riktigt fattar vad du gav bort) :)

Bokomaten sa...

Förmodligen, men jag kände mig verkligen osm en riktig hjälte!=)

Lingonhjärta sa...

ÅH så osjälviskt. Själv vet jag inte om jag hade klarat av det själv. Är grymt imponerad!!

Bokomaten sa...

Haha, har du läst än? Haft en rörig vecka och inte hunnit läsa många bloggar. Den finns som e-bok har jag sett i alla fall, redan.=)

Lingonhjärta sa...

Nä har inte hunnit läsa än. Sparar lite på den tills jag hinner läsa hela på en gång. Tills dess undviker jag recensionerna. Jag vet redan att den är fantastisk :D
Åh, ja tack o lov att det finns en e-bok. Höll på att lite dö innan den kom ut av ångest o innan jag visste att den skulle komma:)