tisdag 29 maj 2012

Seminarieprogrammet är här!

Idag släpptes seminarieprogrammet för höstens Bokmässa och det verkar vid en första anblick bli en hel del spännande punkter och personer som kommer! Thomas Tranströmer t ex! Svensk, men störst! Massor av nordiska författare förstås eftersom det är årets tema, men även en hel del andra. Colm Tóibín kommer nog att glädja många. Michelle Paver kommer nog att glädja många yngre pga Vargbröderserien, men den ruggiga vuxenrysaren Evig natt gör nog att hon även drar en äldre publik den här gången.

Själv tycker jag att det ska bli riktigt roligt att lyssna på Barbara Hendricks, även om hon inte tänker ta ton den här gången vad jag vet utan bara prata om sin självbiografi.

Många, många barn- och ungdomsboksförfattare som man känner igen och har lyssnat på tidigare eftersom vi har så många duktiga svenska, men det ska bli lika roligt titta närmare på de programpunkterna också ändå.

Jag har inte fått det fysiska programmet än, men när det kommer så åker tuschpennan fram och sedan ska vi se vilka favoriterna blir.

3 kommentarer:

Fru E sa...

Jag vet! Vilken dag planerar du att åka? Hoppas vi kan ses! :) Det ska bli galet roligt att vara där alla fyra dagar! *längtar*

Lena och Tommy sa...

Hoppas på att kunna åka dit i år. har haft oturen att vara dålig de senaste åren så det har inte blivit något!

Bokomaten sa...

Jag vet inte hur jag kommer att åka ännu. Förhoppningsvis alla dagarna, men förra året blev det bara över torsdagen. Har säkerhetsbokat boende för torsd-sönd dock men som tur är går det ju att avboka.:)

Lena och Tommy: Hoppas du får åka i alla fall en dag i år! Verkar bli ett roligt program!