måndag 7 maj 2012

Kate Mortons nya hemlighet

Helena på Dark Places outar idag att Kate Morton kommer med ny bok i oktober! The Secret Keeper låter mycket som The Secret Garden kryddat med lite mellankrigs- och andra världskriget-romantik. Alldeles precis som Morton alltså. Mycket trevligt och troligtvis en tegelsten som ej får plats i väskan... Tänker inte ta credden från Helena så surfa in hos henne istället om ni vill veta mer! Ja, jag tittar på dig Lingonhjärta!;-)

5 kommentarer:

enligt O sa...

Har bara läst The Secret Garden, men den gillade jag verkligen. Dags för fler kanske?! Förövrigt älskar jag blogginlägg som detta, som är som en del av ett samtal.

Anonym sa...

eller gör som jag - gå direkt fr Helenas inlägg o fyll på önskelistan på amazon...

Lingonhjärta sa...

Hahahaha! Känner mig riktigt träffad med tanke på att jag nästan gjorde en volt av lycka när jag såg din överskrift till inlägget :D Och hur glad är inte jag nu. Ska därför gå raka vägen in och trakasera Dark Places-Helena :D

Bokomaten.. sa...

Haha, jag har också satt den på önskelista, men är ju ett tag till dess. Gillar också inlägg som är som kommentarer till andra bloggare. Länkkärlek ftw!:)

Helena (Dark Places) sa...

Länkkärlek ftw, som sagt! Fint att vi är många som gläds, och fint att kunna vara glädjespridare (fast jag fick tipset från en twitterkompis som jag i min tur creddat i mitt inlägg. Bra med människor med koll).