fredag 18 maj 2012

Fab Friday


Ja, här sitter man i sin ensamhet. Det är bara jag och chefen på hela bygget. Så tyst att man hoppar högt av varje litet ljud som ekar genom korridorerna. Idag blir en ordentlig heldag på jobbet efter en mycket välbehövlig dags vila då jag inte fick läst mer än kanske max två sidor sammanlagt! Inte ett dyft fick jag gjort, men ack så skönt att abra ligga på soffan och sova och kurera sin förkylning.

För nu blir det int etid över till vila. Inte till läsning heller är jag rädd. Ikväll blir det 40-årsfest ggr 2 och sedan bär det av till Göteborg! Jomen, korthelg i Sveriges andra huvudstad. Ska träffa vänner och äta gott och ta långa promenader men inte så mycket mer än så faktiskt. Otroligt skönt ska det bli i vilket fall som helst. Nästa vecka kommer att bli en grovarbetarvecka för Bokomaten så dels kan det behöva laddas, dels kan det blir lite magert med kommentarer härifrån. Har lite inlägg att schemalägga dock.:)

Vad hittar ni på denna långhelg? Passar ni på att resa bort? Eller ligger ni och slappar i en solstol i trädgården och plöjer böcker för glatta livet?

10 kommentarer:

Mrs E sa...

Jag rättar nationella prov tills jag dör av utmattning och på söndag ska jag träffa mina Bokmaskar på spa - tyvärr verkar jag inte hitta tid att läsa färdigt "Oscar Wao..." tills dess :-(

Hoppas du får det trevligt i Gbg!

Bokomaten sa...

Gud, så härligt det låter med böcker och spa! Hade jag inte haft en del att göra så kanske jag hade hängt på, bara för att träffas lite.;) Vem vet, jag kanske hör av mig i sista minuten om min vän plötsligt får värkar och kör iväg oss.;)

Anonym sa...

Åååh, Åååh och åter åååh… Sådär vill jag att min resekoffert skall se ut; fullpackad med prydligt organiserade böcker! Vem behöver kläder och lättviktsresväskor i high-tech material? O.o'

Älskar bilderna som du gräver fram :) Lagom mustiga och med bokmalens romantiska, gyllene skimmer över dem.

Ha en trevlig helg!

a-lo (the book pond) sa...

I wish jag låg i en solstol, men det är ingen fucking sol ute!!! Är dessutom själv med två barn hela helgen när det känns som resten av världen ägnar sig åt härliga middagar och umgänge. Är bara lite bitter ;) Fast igår fick jag några timmar för mig själv på dagen då jag ägnade mig åt shopping deluxe och läsning, så helt synd om mig är det inte!

Hoppas Göteborgsresan blir fab!

Lingonhjärta sa...

Fab helg för fab Bokomaten :D
Här ska iväg på argentinsk BBQ som de är så kända för. Är också så lyxigt att man då får dricka vin mitt på dagen. Tänkte se om jag kan smygläsa lite under dagen för är i stort behov av det. Ha en tokfin helg i Götet!!

Jenny B sa...

Mmm, vilken läcker bild!

Jag såg om Avengers 3D igår kväll, hihi! Idag har jag kunnat sitta i solen och läsa i Kerstin Ekmans fantastiska Grand Final i rövarbranschen (och nu sitter jag inne och vaktar på brödbak och chokladsnittar).

Hoppas att du har haft kul på kalasen och kanske fått litet lästid på resan till Göteborg? Härligt att få komma till en annan stad ett tag!

Evalinn sa...

Jag piffar i skärgårdsstugan och hugger ved! :-) Hoppas ni har en härlig helg i Göteborg. Och hoppas verkligen att du fick packa i den där skönheten till koffert. ;-)

Bokomaten sa...

Hehe, visst är den snygg?=) En sådan här koffert vill jag verkligen ha.:)

Hoppas ni allihop har haft en så härlig helg som det verkar här i alla fall! Vädret har det ju i alla fall inte varit något fel på, eller hur?=)

Lingonhjärta sa...

Host, host, harkel, harkel, ja det kanske beror på vart man bor ;)

Bokomaten sa...

Minsan!? Inte väder för argentinskt i helgen? Hoppas grillen blev ok ändå!:)