fredag 13 april 2012

Farofylld Fredag


Det var ju förskräckligt så många Fredagen den 13:e det är just i år, då!? Någon som råkat ut för något idag än? Jag är än s länge förskonad men har en hel härlig friluftsdag med skolan där jag jobbar att ställa till det på. Hur tänkte man när man lade det en sådan här dag egentligen?

I kväll blir det nog ganska rofyllt dock. Babel på SVTplay, läsa ut lite barnböcker för jobbet och laga lite festlig mat på förra veckans rester. Fick en del mums över efter påskfestandet. I helgen blir det förhoppningsvis utflykt med fina människor, beroende på vädret och kanske lite grävande i trädgårdslandet. Och jobb inför veckan därpå.

Ikväll blir det som sagt mest barnboksläsning, kanske ska köra en temavecka snart igen? Sandéns "Ett hus utan speglar" och Castas "Den gröna cirkeln" bl a. Vad läser ni?

8 kommentarer:

Eli sa...

Jag hade min otur i onsdags när jag slog i huvudet och fick hjärnskakning så jag hoppas jag slipper idag :P Jag läser inte alls mycket just nu, har fastnat i en Oates- bok som jag liksom inte kommer ur..

Hermia sa...

Inget otursaktigt än men lite trögt går det idag. Börjar jobba igen på måndag efter mina tre lediga månader, känns ok men lite trist också. Läser Knausgård nr 3, lite trögt det med. Gillar honom nog bättre som vuxenskildrare.

Trevlig helg!

Bokomaten.. sa...

Nej, men Eli!? Hjärnskakning?? For real? Trodde det var farligt! Hoppas du håller dig still och tar det lugnt! Byt bok om du fastnat!

Hermia: tänk att det redan gått tre mån! Trodde minst du hade en månad till, kanske två!:) jag har bara läst knausgårds första men blev faktiskt inte jätteförtjust. Var ju rätt mycket barndomsskildring där också i och för sig.

Jenny B sa...

Vet ni, jag har faktiskt haft litet extra tur just idag! Fem i sju kom jag inrusande till Dramatens biljettkassa och frågade om de hade en biljett kvar till en viss pjäs. Och det hade de - EN biljett! Men den fanns hos en dam som suttit i en halvtimme och väntat på att få sälja den vidare, och nu hade hon gått till insläppet. Jag fick en beskrivning av hennes utseende och knatade efter. Väl framme kunde biljettkontrollanten hitta damen åt mig, och så fick jag köpa den allra sista biljetten av henne! Och så blev vi båda nöjdare!

Bokomaten.. sa...

Men åhh! vad glad jag blir! och jag har i sann jennyisk anda bakat bröd o sedan sett Babel och blivit italieninspirerad o plockat fram en bok av Lappalainen jag ej läst.

cecilia sa...

Ingen otur fredagen den 13e men väl dagen då vi bussade ihop. Ohboy vilken dag. Hoppas ni får en trevlig helg!

Lingonhjärta sa...

Lite sent om sido men jag hade en alldeles lyckofylld dag med presenter, nytt jobb, nya vänner och mycket födelsedagsdekadens :) Och imorgon är det din tur. HURRA för dig!!
:D

Eli sa...

Ja, for real - tyvärr :P Ja alltså det är inte speciellt nyttigt men det läker på några veckor, bara man håller sig i stillhet och inte slår i huvudet igen under den närmsta tiden (vilket är en utmaning för en klant som jag!)

Jag bytte bok, sen återvände jag och segade mig igenom den så nu känner jag mig väldigt fri :D