tisdag 28 februari 2012

Hej Sverige!

Trevligt att träffa dig igen. Jag önskar bara att du hade hunnit få mitt meddelande om att det skulle vara vår när vi kom tillbaka. Snön igår kväll var visserligen fin men det här med dubbla yllestrumpor ett par dagar efter shorts är en väldigt stor chock. Fick du inte mitt meddelande? Solsken, vårblommor och fågelkvitter hadej ag tänkt mig?


Annars har det varit en blandad resa. Svinkallt och regnigt i bergen och varmare och regnigt i djungeln. Karnevalen en upplevelse. Vattenkriget i djungen galet. Resan hem varade i två dagar och ändå han jag inte läsa ut min bok.=) är nu heeeelt fast i Carol Goodmans "The Ghost Orchid". Vilken bok! Vill bara hem och fortsätta läsa!! Beställer hennes samlade utgivning på direkten!! Det enda bokrelaterade vi hunnit med är nog annars att vi mellanlandade i London så jag fick spendera ett par timmar i diverse WHSmith på Heathrow.=) Ändå blev det inget shoppat. Hjärnan gick i baklås av jetlag och stress men jag fotade en hel del böcker som jag tänkte att jag istället kunde beställa när jag kom hem. En säck med té från Harrods och Fortnum & Masons flygplatsbutiker blev det däremot. Och det är ju nästan bokrelaterat så mycket te som det dricks i bokbloggarvärlden.


Det kommer dock ta ett tag innan jag hunnit ta igen vad som hänt här hemma. Bokresan är ju klart mest spännaned att läsa om men har förstått att det var mycket lyckat i alla fall.=) Vad har jag annars missat? Någon som har lust att uppdatera en vilsen bokbloggare i bloggdjungeln?

8 kommentarer:

Cec sa...

Häj! Och välkomna hem!

Vilken resa det måste varit. Hoppas på att få höra mer om den. Vi borde ta snackträff istf bio (fast det ena utesluter ju inte det andra :)).

Hermia sa...

Välkommen hem!
Det låter så coolt att du varit i djungeln :)
Det där meddelandet angående det svenska vädret kom tyvärr fel, men tack. Idag har här varit såväl sol som fågelkvitter.

Mrs E sa...

Välkommen hem!

the book pond sa...

Nej, Sverige verkar slå dövörat till på den fronten, fast gick med öppen jacka på lunchen idag, så alltid ett framsteg.

Men åh, så roligt att höra om resan! Jag vill veta mer! Kanske på onsdag? Känner igen det där med att hjärnan går i baklås när man "måste" handla, men du kommer nog på något ska du se ;)

Måste också kolla upp Carol Goodman!

Slut på meddelande.

Bokomaten.. sa...

men vad trevlitg att någon verkar ha fått det väder som jag beställde i alla fall.=)

Och jo, tror definitivt att a-lo skulle gilla goodman, ska skriva något när jag läst ut. Jag får se om det blir någon date nästa vecka dock, verkar vara rätt körigt i schemat då jag har ett stort projekt på jobbet den dagen och dagen därpå. Hörs på mailen!=)

Lingonhjärta sa...

HURRA & Välkommen hem (igen :))
Tänk vad fantastiskt det låter som du har haft det även om det kanske var lite blött. Får man se bilder snart kanske? Här är det också blött kan jag lova. Regnar hela tiden. Känns nästan som svensk höst så jag är lite glad över det. Lite trött på shorts nu :)
Vad sugen jag blev på att läsa The Ghost Orchid nu förresten. Har The Night Villa här så tar nog fram den snart :)

Bokbabbel sa...

Tjoho, Carol Goodman! Suger lite på just "Ghost Orchid"-karamellen, men har läst några andra och har precis som du planerar beställt hem nästan hela hennes produktion att ha i hyllan och ta till när det tryter.

Och välkommen hem!

Bokomaten.. sa...

Thanx! I princip allihop är på g hem till mig as we speek!:) Ännu inte läst ut denna, men blir på bussen hem. Fasen vilken tid alla böcker tar närman måste hålla på och jobba emellan, va??

Misstänkte nästan att det skulle vara blött även i BA. Är ju trots allt sommar och regnperiod och jag läste ju ditt översvämningsinlägg innan vi åkte, Lingonhjärta...

Det går långsamt det här att ta igen vad jag missat i bloggvärlden, men jag läser på när jag får en stund över.=)