fredag 24 februari 2012

Festlig fredag

Jomen så att, ännu en vecka har gått och Bokomaten kliar myggbett och funderar på lunch. Ute flyger kolibrierna och papegojorna. Vilken vecka det har varit. Har inspekterat regnskogen personligen och kan meddela att den är full av mosquitos och palmer.

Resten av helgen kommer vi att titta på karnevalsparad och ha vattenkrig innan vi ger oss av hemåt till kalla Sverige och snön och ett ton jobb. Två dygns restid har vi framför oss med bl.a. Kort stop i London på flygplatsen då i alla fall den här bokhamstern tänker shoppa loss på WHSmith. Snacka om'et.

Är nu nästan färdig med min Murakami för övrigt. Seriöst konstig och helt fantastisk bok, Kafka på stranden. Vad hittar ni på i helgen och vad läser ni?

2 kommentarer:

Ankin sa...

Hej du!

Jag har precis petat ned en massa fröer i krukor och stökat ned hela köket med såjord. Sen har jag slöat :)

Läser Orson Scott Card och Jasper Fforde. Fantastiska författare, men läser nu "krama-det-sista-ur-storyn"-uppföljarna vilker är mer lite mysigt och nostalgiskt än underhållande.

Kramar hemifrån!

Lingonhjärta sa...

Finaste ärade Bokomaten! (Är inne på fjäskisfredag fortfarande.) Själv har jag jobbat o pluggat hela helgen. Låter mycket trevligare med myggbett i regnskogen :) Hoppas du har det helt underbart!