måndag 6 februari 2012

Bokiarea

Ojoj, fick just mail om att Bokia startar sin Bokrea redan nu. Eller släpper sitt utbud så att man kan förhandsbeställa i alla fall. Böckerna kommer inte förrän reastartsdatum den 23:e februari, precis som för alla andra. Det här lär betyda att både Bokus och Adlibris snart kommer att sätta igång sina förhandsbeställningar på bokrean också... Tur jag ska resa bort så jag inte kan göra av med så mycket..

8 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

hihi, vilken frestelse :)

Vicky sa...

Tur jag ska resa bort (alltså till sv) så jag kan göra av med desto mer :)

Bokomaten.. sa...

Hahaha, vi åker om varandra även denna gång, men jag ska i alla fall inte till Italien.:) Du får ta med ett extra tomt bagage så du kan släpa med dig massor hem.=) Brukar vara bra barnboksrea ju om inte annat!

Jenny sa...

Det var ju inte alls bra att du skrev detta. Nu har jag förhandsbokat "The Little Prince" och 8 av böckerna om Sookie Stackhouse. De var ju så billiga...

Monika sa...

Skönt! Då kan man ju snart börja shoppa loss :)

Vicky sa...

Ja, barnböcker blir det nog en del - brukar vara tacksamt att handla på rea. Kanske någon kokbok till mig om det finns något kul. Skönlitteratur (till mig) var det länge sedan jag handlade på rea.

Bokomaten.. sa...

Jenny, haha! Och det är måååånga reaveckor kvar att slösa pengar på.;)
Monika: Japp, bara att sätta igång.;)

Vicky: Ja, jag brukar inte köpta så mycket skönlitteratur själv. En del barnböcker till presenter och lite facklitteratur. men brukar bli en mindre förmögenhet i kokböcker mm ändå.;)

a-lo (the book pond) sa...

Såg detta idag och kände mig kluven. Å ena sidan skulle bokrean utgöra slutpunkten för mitt köpstopp, å andra sidan har jag fortfarande 116 olästa böcker hemma...

Tror att jag liksom er ska satsa på samvetsfria kok- och barnböcker :)