fredag 13 januari 2012

(o)Farlig Fredag?


Himmel och pannkaka. Vissa veckor är lugna och sköna och vissa veckor går allt i flygande fläng känns det som. Att det skulle vara fredagen den 13:e har jag inte märkt något av minsann, inte än i alla fall, men så har jag å andra sidan sprungit från möte till bokprat till möte så har inte riktigt funnits tid för att något ska hända. Än.:) Gissa vad jag ska göra i helgen förresten? Liksom många andra som var lediga några dagar förra veckan har jag ackumulerad sömnbrist så här ska sovas. You bet ya. Dessutom ska jag ta tag i kulturtanten i mig och gå på konstutställning, läsa efterlängtade fjärde boken om Ruth Galloway av Elly Griffiths och avlägga djurparksbesök! En riktig helhelg med andra ord. Och kanske, kanske att granen åker ut också.. det är ju även tjugonda Knut.. Men att kombinera det med fredagen den 13:e… Nja, kanske anledning för att behålla den en dag till.=) Den är ju fortfarande fin som snus där den står!

Vad hittar ni på?

(Bilden är från en av Mumien-filmerna men det är faktiskt rätt likt Bokomaten idag, dock inte Bokomatens bibliotek)

3 kommentarer:

Hermia sa...

Ja, hej och hå! Här i Gävle kör vi högläsningsmaraton av Krusenstjernas Fattigadel i dagarna tre (boken delade vi ut gratis här i september, 4000 glada ex.) Det läses för fullt just nu och imorgon är det min tur att vara värdinna. Något läspass blev däremot inte över til mig.. Så jag kulturtantar på jobbet.

Sen på söndag väntar vila och Anna Karenina och från måndag och tre mån framåt är jag heltidsstudent!

Önskar dig och bokomaken en mycket fin helg!

Lingonhjärta sa...

Oj vad snygg du är!! Roligt att nästan få se dig ;)
Stressar för övrigt som en tok här jag med och hoppas på att januari ska ta slut ögonblickligen. Tur att jag fick vila ut i 10 dagar :)

Maria sa...

Haha, ungefär sådär har det sett ut på mitt jobb ett tag. ;)