torsdag 26 januari 2012

Confessions of a Bookaholic

Hittade den här underbara stripen hos Stringhyllan och tänkte att jag bara måste dela den vidare.=) Tror att vi är rätt många som skulle kunna skriva under på det här... Jag känner ett styng av skam och skuldkänsla när jag ser det för att det faktiskt finns ett stort och äkta korn sanning här. Jag kan mycket väl på fredageftermiddagen känna för att gå och browsa lite på något antikvariat fast jag har tooonvis med böcker hemma som jag verkligen vill läsa. Klicka på bilden så blir den förhoppningsvis större.

Jag kan dock försäkra er om att bibliotekspersonalen här inte kommer att gå bärsärk över några övertidsavgifter dock. Kanske mer troligt att man dör under kaoset vid ett författarbesök på bokmässan, speciellt för bokbloggare. Kan ni se det? Tumultet som utbryter när 200 personer försöker tränga sin in i ett rum för 15 pers?:) Bokbloggarmaffian slår till igen!

7 kommentarer:

Stringhyllan sa...

Hell yeah!

Lingonhjärta sa...

Hehehe! Japp, kan också skriva under på detta. Hur bra som helst och också lite jobbigt. Skulle vilja lägga till att man kan dö av undernäring också i och med att man (jag) hellre köper böcker än äter. Rent livsfarligt beroende det här :P

Bokomaten sa...

Haha, ja, var det du som skrev om hur du "smet in i bokhandeln" på väg till fika och sedan fick sitta där, hungrig, med en juice...?=)

Lingonhjärta sa...

Hehe, japp! Gick hungrig hela dagen. Men de var så fina så det fanns inget annat som jag kunde göra :)

Emmas Bokhylla sa...

YAY!

Det dar skriver jag under pa direkt! Overallt dar jag tror att jag skulle kunna fa tag i bocker haller jag ogonen spetsade! Dock har jag varit dalig pa att plocka upp bocker fran bankar, flygplansstolar etc, tanker alltid 'den stackare som har glomt den!', men borjar nu inse att Andra Manniskor inte varderar sina bocker lika mycket som jag och faktiskt lamnar dem dar for andra att lasa. Sa snart har jag ytterligare en kategori, hahaha!


Min sambo stretar emot sa mycket han orkar, men det ar nog inte tillrackligt...Vi kommer att bo i ett bibliotek inom en rimlig framtid! ;-)

Eli sa...

"Plot twist overload", hahahaha :)

Mrs E sa...

Stämmer så bra så :-)