torsdag 8 december 2011

Idag...


Idag vill jag bara ligga i sängen och läsa med en gigantisk kopp té, tre katter under täcket och titta på ovädret utanför fönstret. Tänk att höra hur vinden viner där ute och veta att man inte behöver gå ut? Och skulle man frysa till kan man trycka minsta katten lite närmare kroppen, som en varmvattenflaska, och tänka på ödsliga heder med dimma och ljudet av hundar som skäller lite avlägset så där.

Istället sitter jag vid datorn på jobbet och bråkar med folk om datorsladdar, bokningssystem och annat oromantiskt. Tänk om det kunde skutta förbi en liten kanin med klocka i handen och stressa på mig istället…

För att muntra upp mig delar jag här med mig av dagens roligaste sökord hit:

Magnus Nordin ”tystnadens hus” varför skrev han den?

Ja, du, ska fråga honom när jag träffar honom, men har tyvärr ingen aning. Osäker på om han hade något speciellt motiv…

Foto från flickr

7 kommentarer:

Spectatia sa...

Sådär vill jag ha det också! Fast jag skulle byta plats på katten och hunden. Blir lite svårt att skapa stämning genom att få katten att skälla avlägset dock.

Bokomaten sa...

Haha, en heeeeeelt annan bild i mitt huvud... En katt som fräser och ylar lite avlägset låter rätt otäckt, haha.:) Nu blundar jag och längtar ner i kaninhålet..

Emmas Bokhylla sa...

Jaaaa...just nu skulle det vara alldeles underbart! Dock maste jag satta pa ACn ordentligt for att fa mystemperatur i sovrummet, men det kan det definitivt vara vart!

Bokomaten sa...

Hehe, inte direkt någon AC här.. skulle behöva ett värmeelement men nöjer mig med underställ..;) Vi önskar alla olika..

Lingonhjärta sa...

Vill också ha det så och håller med Emma. Skulle behövs en AC utav dess like för att lyckas fixa mystemperatur. Men får trösta mig med att vi har långhelg idag med start idag. Varför vet jag inte riktigt med skönt är det och läsas ska det :)

Mrs E sa...

Vill också ligga hemma och läsa, hade varit mycket trevligare än den spänningshuvudvärk som varit med mig på jobbet senaste veckan...

Bokomaten sa...

Härligt att det är så många internationella bloggare som faktiskt firar jul i VÄRMEN! Jag gillar iofs vintern också, om det är snö, men skulle ta AC och hetta vilken dag som helst istället för regn och blåst.

Det där med spänningshuvudvärk känner jag igen Miss E.. Hoppas så du blir av med den.