måndag 12 december 2011

En bok att stoppa sin älskade i..

Kokboksmåndag låter vänta lite på sig. Ny skräpig kokbok kommer ikväll (ev kokbokstisdag). I väntan på det inlägget tänkte jag tipsa om en finfin julklapp på etzy.com. Nördstället nummer ett där man kan förlora timmar på att browsa fina smycken och andra saker. Är inte detta världens finaste halsband som är en liten fotoramsberlock? Jag har visserligen redan ett bokhalsband, men inte ett med plats för bild på Bokomaken eller katterna i.. Ett annat tips är ju att ta favoritcitaten och stoppa i boken så att man alltid har dem med sig.

12 kommentarer:

Eli sa...

Och jag som faktiskt inte äger ett bokhalsband blir klart lockad i klickfingrarna när jag ser det här! Däremot brukar jag alltid gå omkring med en liten drake runt halsen, det är ju bokligt på sitt vis eftersom jag älskar drakar i litteraturen ;)

Bokomaten sa...

Åh, vad underbart! Skulle nog tycka ännu bättre om att ha en drake om halsen!

Calliope sa...

Hihihi - Bokomaken ... :) Naturligtvis heter han så!

Bokomaten sa...

Ja, vad annars?;)

Lingonhjärta sa...

Åhå så fiiint!! Skulle pryda en Lingonhjärtehals alldeles utmärkt :)

Bokomaten sa...

Det tror jag alldeles säkert att det skulle.=) Du kan ju ha ett Lingonhjärta i kanske?;)

Bokbabbel sa...

"Bokomaken", haha, har missat den fantastiska benämningen! :) Åh, måste för övrigt klicka hem det där bokhalsbandet jag har suktat efter i två månader ( = en evighet) nu!

Fru E sa...

Åh, det där halsbandet är juvligt! Hur kunde jag missa, när jag skrev årets önskelista till herr E? Bokomaken! :-)

Bokomaten sa...

Hehe, mr Bokbabbel, Herr E.. ja, et finns en drös respar där ute. e skulle kunna bilda community.;) Tycker absolut att alla förtjänar bokhalsband, Bokbabbel, och Fru E, det är väl inte för sent än?;)

Bokbabbel sa...

Haha, ja tänk vad fint om våra respektive skulle starta egna bloggar / ha en egen comminutiy där de förundrar sig över sina knäppa respektive. "Nu kom det ett bokpaket igen..!" :P

Camilla sa...

Jag såg ju det här inlägget när du länkade från twitter och utropade också där hur fint det är, så jag fick det i julklapp eftersom min syster läser mina tweets :)

Bokomaten.. sa...

Åh, vad roligt!!! Är det lika fint i verkligheten!? Ser så himla fint ut på bild!