torsdag 24 november 2011

Playing with BooksI våras gjorde jag rosor av gamla boksidor men vet ni att det finns en hel BOK med pyssel med gamla böcker? Egentligen är det ganska enkelt, origami fast med boksidor istället för vanligt papper. Nu är jag inte jättesugen på att trasa sönder mina böcker men man har ju en del gammalt som ändå skulle behöva slängas.. Visst HADE det varit roligt att göra en klänning av några gamla böcker?

6 kommentarer:

Vicky sa...

Får mig att tänka på bokhandeln Lutyens & Rubinstein i Noting Hill (London) där det hängde pappers mobiler gjorda av boksidor från taket - och där de sålde gamla böcker med utskurna motiv till väldigt höga priser. (Typ Blackbeaty med ett tredimentionellt hästmotiv utskuret i sidorna). Läckert.

Bokomaten sa...

Åh, som den där konstnären som jag läste om ho Calliope books en gång. vad hette hon nu? Jätte, jättevackra böcker med utskurna landskap och motiv i i alla fall!

Anonym sa...

Hm, jag har också kluvna känslor till detta. Mår lite dåligt bara vid tanken på att börja slita bort sidor från böcker för att skapa en vas eller liknande. Men som du säger, ska man ändå slänga så är det väl fint med litterär återanvändning..:-)

Bokomaten.. sa...

Ja, jag är inte så kluven längre faktiskt. Har mycket gammal skåpmat i hyllorna som hade blivit glada över nytt liv.=) Kanske årets julpyssel?

Mrs E sa...

Verkar så coolt!

Bokomaten.. sa...

Haha, ja, visst blir man pysselsugen? Kanske något för julgranen?:)