fredag 4 november 2011

Festlig FredagSå var det fredag igen efter en lugn och alldeles för kort lovvecka på jobbet. Har inte hunnit tillnärmelsevis så mycket som jag tänkt och då har jag ändå hunnit med en hel del. Bl a planerat lite spännande projekt för framtiden på jobbet.

Jag vet inte om ni märkt det men den gångna veckan har mest bestått av barn- och ungdomsböcker här på bloggen. Tänkte fortsätta med det i helgen. När det är lov har man mer tid att läsa tänkte jag, därför tänkte jag.

För egen del kommer Allhelgonahelgen bestå av fest och glam och inte en endaste Gustav Adolf-bakelse men väl lite firande av bröllopsdag. Ja, ok, det är bara några månader, men alla ursäkter för en god middag kan man väl nappa på. Behöver ladda batterierna för de kommande veckorna som kommer vara rejält fyllda med aktiviteter på jobbet. Och imorgon blir det både matlagning till en glad skara på en 50-60 personer och sedan partaj delux, hoppas jag.

Men i eftermiddag tänkte jag lägga mig i soffan med lite avslappnande tonårsvampyrer. Helt lagom för min hjärna just nu. Dessutom är det jobb, vilket motiverar det lite bättre.:) Kan meddela att vampyrerna i Morganville inte bra är läskiga, de är rätt underhållande också.:)
Vad hittar ni på i helgen?

2 kommentarer:

Spectatia sa...

Överväger att bl.a. skriva ett blogginlägg, om jag minns hur man gör, för jag ska för omväxlingens skull INTE JOBBA!

Trevlig helg!

Bokomaten sa...

Underbart! Jag har legat utlagen I influensa i två dagar och kommer nog ligga någon dag till.. I bloggvärlden missar man mycket på några dagar men får ta igen lite senare istället.:)