lördag 8 oktober 2011

Vem gömmer sig i hemligheternas kammare?

Hörrni, ni glömmer väl inte bort Harry Potter-månaden oktober? Igår började jag titta på Hemligheternas kammare men somnade som vanligt på fredagar i soffan.
Gör därmed nytt försök ikväll. Jag tycker ju att potterfilmerna bara blir bättre och bättre. Första filmen är en klassisk mattinefilm, äventyr för barn. Tvåan verkar ha lite mer budget, mer av en storfilm och sedan blir det bara bättre som sagt. Plocka fram popcornen o fira filmkväll du också!


- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Nej, nej jag har varken glömt och hinner faktiskt med, även om det går sjukt långsamt att titta på filmerna mitt i bröllopsfix. Upptäckte faktiskt att jag inte sett HP and the order of Phoenix. Helt galet!!!

Anonym sa...

Jag håller faktiskt också på att införliva pojkvännen i Harry Potters underbara värld. Vi såg Den flammande bägaren i går. Jag har dock fortfarande svårt att se om han faktiskt tycker om dem, eller om han bara låtsas... Hur som ska jag tvinga honom att se allihop med mig!

Eli sa...

Haha, jag håller också på att införliva pojkvännen i Harry Potters värld :) Vi har kommit till mitten av Den flammande bägaren, och jag försöker få honom att kolla vidare just med argumentet att de blir bättre och bättre! Sista filmen (del 2 av Dödsrelikerna alltså) är ju helt fantastisk, klart bäst av filmerna tycker jag!

Cinnamon sa...

Nu blev ju jag oxå sugen på at kolla på Harry Potter igen.

Bokomaten sa...

Men jösses, Lingonhjärta! Trodde inte du hade tid för något annat än bröllopsfix just nu! Sista filmen hade ju premiär i samband med mitt egent bröllop, vilket jag grämde mig en del över. Hypeade efteråt istället.;)
Roligt att du har en osedd kvar dock!

Annars är det ju förskräckligt så obildade pojkvänner det finns där ute!:) Men roligt att ni får något att dela ju! Och sista filmen ÄR jättebra. Själv tyckte jag dessutom att näst sista var mycket bättre än den fick cred för. Passade perfekt med en ödesmättad, kall mörk film som kontrast till detidigare actionfyllda och som uppladdning inför slutet.

Cinnamon: JA! Häng på! Bästa Halloweenladdningen ju!

Lingonhjärta sa...

Vet du! Har inte sett sista filmen heller än. Är så peppad att jag snart dör på att se den :D