onsdag 5 oktober 2011

Prisjägare, munkar och exploderande bilar

Oiii! Via What You Readin får jag veta att mina favoriter bland Guilty Pleasure ska bli film med Katherine Heigl! Heigl kan jag mycket väl se framför mig som den munkknapprande Stephanie Plum även om jag nog tycker hon kanske är aningens för snygg, smal, söt osv.. Stephanie Plum är ju lite rultig, flåsar när hon springer och knaprar munkar till frukost, om än inte i samma omfattning som partnern och ex-glädjeflickan Lula. Lula ser dock ut att vara ypperligt rollbesatt.

Värst bland skådisvalen är nog ändå Debbie Reynolds som mormor Mazur. Kom igen. Mormor Mazur är krokryggig, hör och ser dåligt och är inte klämkäck som Debbie Reynolds någonstans. Pilsk och finurlig däremot, trots risk för spruckna höftleder.

Böckerna är skrivna av Janet Evanovich och det har väl kommit ca 17 böcker vid det här laget. Lite svårt att beräkna för det har kommit ett antal böcker utanför serien i en annan serie med mer övernaturliga inslag, dock med samma Stephanie Plum. De är One for the moneyinte alls lika kul så hoppa dem och stanna kvar i nummer-serien. One for the money heter filmen och det är också titeln på första boken, Lovligt byte på svenska.

4 kommentarer:

Annica sa...

Ja mormor Mazur var helt fel, hon ska ju se ut att inte vara en dag under 90!! Nä hon känns helt fel och även Stephanie, visst jag gillar också Heigl, men hon är lite för perfekt. Lula var den som verkligen stämde in i ens förväntningar.
Ska dock bli urkul att se filmen. :D

Bokomaten sa...

ja, precis! Så gammal att det är ett under att hon fortfarande lever nästan, så gammal ska mormor Mazur vara.:) Och jättestora glasögon föreställer jag mig som hon prilar fram genom.:)

Mrs E sa...

I mitt huvud har Grandma Mazur alltid varit hon som spelade Sophia i "Pantertanterna" - men hon har ju tyvärr gått bort så...

Bokomaten sa...

ja, men det är ju faktiskt mitt i prick! Nästan precis så har jag nog också föreställt henne, om möjligt ännu skröpligare bara.=) Annars var det oerhört exakt faktiskt! Måste ju finnas massor med gamla tanter i hennes fack.=)