fredag 16 september 2011

Förkyld FredagJag tycker vi återanvände förra veckans rubrik och kör en förkyld fredag till. Eller en dundrande förkyld fredag till och med kanske. Snörvlar och nyser på jobbet som bara den idag. Detta trots att jag försökte fördriva den med rackarns gott sällskap igår då var några bloggare som träffades hemma hos Full bokhylla och spelade ”Penguin Book Chase”. Hur det gick för superlaget Little Women kanske vi inte behöver gå in på men roligt hade vi i alla fall! Jag hade verkligen jättekul! Det är tusen gånger roligare att spela med folk som skrattar åt samma nördiga skämt.=) Och fasen vad trevliga vi är allihop.=)


Sömnbristen jag lider av idag däremot kanske kan ha spelat in på min förvridna snornos. Det blir till att inte göra någonting alls i helgen tror jag bestämt. Även om man som vanligt har tusen saker man BORDE göra. Eller skulle vilja. Kanske smiter jag ändå iväg på kammarkonsert imorgon och tar en vända i trädgården, men annars är det nog sängläge utan ansträngningar som gäller. Eventuellt tillsammans med Sofia Nordin eller Torbjörn Flykt. Vem spenderar ni helgen med?


Och förresten, ni glömmer väl inte bort bokmässebonanzan idag? Linda O på Enligt O arrangerar!

6 kommentarer:

Eli sa...

Jag instämmer på förkyld fredag! Själv tänkte jag tillbringa helgen i sängen tillsammans med ett hittills okänt antal koppar te och Jonathan Tropper :)

Vicky sa...

Må hända tillbringar jag åtminstone en del av helgen med Linda Olssons Det goda inom dig. Eller så tar det hela helgen att sätta upp lister och flytta tillbaka möbler efter veckans målning.
Krya på dig!

Hermia sa...

Förkylt här med och samtidigt en alldeles för aktiv dag på jobbet. Vi har förberet utdelning 4000 böcker imorgon. Sjåigt, roligt och gruvsamt - allt på samma gång. Söndag ser jag fram emot - en soffdag men en god bok (vet inte riktigt vem än) och en fin, uppassande, make :)
Trevlig helg!

Lingonhjärta sa...

Här med! Vårförkylningen har slagit till :( Usch vad synd det är om oss. Skulle vilja spendera dagen i sängen men har bröllopsfix och hela dagen. I kväll ska jag nog bädda ner mig ändå med Carol Goodman och ett glas vin :D

a-lo (the book pond) sa...

Får ju hoppas att du tillfrisknar snart från den här eländessnuvan! Hur länge kan en förkylning sitta i liksom??

I helgen ska jag djupandas och försöka att inte tänka på måndagen för mycket.. Och så ska jag läsa Den drunknade, ha middagsbjudning och möjligen jogga en sväng. Möjligen.

Fia sa...

Team Little Women rockar! Vi hade bara litet otur med frågorna. Vi hade kört om dom om vi hade spelat litet till! ;)