fredag 30 september 2011

Festlig FredagGoood morgon! Äntligen fredag, eller vad? Fatta att det är en vecka sedan bokmässan! Då blev det ingen Festlig Fredag här då jag var alldeles för upptagen, men idag festar jag till det lite extra med hologramlack på naglarna och lite choklad till kaffet. I ärlighetens namn behöver jag nog en ordentligt lugn helg för att ta igen mig på efter de senaste två veckorna. Dessutom har man ju alldeles för mycket böcker att läsa hemma nu så en läshelg skulle vara välförtjänt. Riktigt så lugnt blir det nog inte dock, vi har lite för mycket inplanerat, men bara lugna saker och utomhus så ska nog ta igen mig lite ändå. Har ni HÖRT att det ska bli över 20 grader i större delen av landet? MIG kommer ni inte hitta inomhus i alla fall. Blir det någon lässtund så ska jag försöka placera den i trädgården med en stor tékopp och några småkakor bredvid. Men först dagens första möte!


Vad hittar ni på?

5 kommentarer:

Spectatia sa...

Skulle önska jag snart kunde svara på såna frågor med något annat än: Jobba, jobba, jobba...

Men lite läsning hoppas jag i alla fall hinna med. Drömmer bort mig till Cornwall med PD James The Lighthouse.

Hermia sa...

Även jag skulle behöva en lugn, vilsam helg. Men imorgon hittar du mig inomhus för vi har bokcirkeldag på biblioteket. Det blir roligt det med, att få agera konferencier, bokpratare, värdinna etc tillsammans med kollegor och andra. Är ledig måndag istället men då väntar nog inte 20 varma grader...

Önskar er en riktigt fin helg!

Lingonhjärta sa...

Åh, njut, njut, njut ordentligt nu i höstsolen :) Låter alldeles ljuvligt!
Här är det lugnet före stormen. Ska städa lägenheten, försöka lägga mig en halvtimme ute i solen så blekheten försvinner och göra slingor på svärmors men annars ska det vilas ut ordentligt innan nästa veckas slutspurt börjar. En hel del läsning hoppas jag också att det blir :)

(Blev hemskt sugen på kaffe och choklad nu plötsligt :D)

a-lo (the book pond) sa...

Ja, jag har känt mig jetlaggad hela veckan, så jag ska nog försöka vila så mycket som möjligt. Och läsa! jag har så otroligt mycket att läsa!

Jag tror tröttheten beror mindre på luften-gick-ur-mig-efter-bokmässan-syndrom än att jag försöker ta reda på exakt hur lite sömn jag kan klara mig på. Gränsen verkar gå runt 6 timmar, men det börjar kännas på tredje dagen..

Ha en härlig helg under äppelträden!

Bokomaten.. sa...

Väldigt vad det har jobbatis i helgen, hoppas Hermia har en finare dag än jag idag då som kompensation för att du missade den tokvarma sköna lördagen! Jag somnade i gräset över en bok=lycka.

Hoppas att du fick ta igen lite sömn a-lo. Själv är jag nog sämre på sömnbrist än andra för jag måste ha misnt 8 varje natt, annars blir jag som en zombie. Förresten, kan nog bli en zombie ändå om någon tar kaffe ifrån mig.

Och NU, Lingonhjärta! Drar det alltså ihop sig??? Till helgen eller?? Gud så spännande! HOppas på många detaljer!