fredag 15 juli 2011

Festlig FredagÄnnu en fredag. För en vecka sedan var jag i underbara Italien och åt tomater och persikor för allt vad jag var värd, om en vecka sitter jag äntligen på planet igen men då är det en annan frukt vi siktar mot, äpplet i väster. Som det ser ut nu blir det även lite roundtrip-USA. Det är verkligen det här jag jobbar för hela året, att kunna resa, se nya eller redan älskade platser.

Men FÖRST är det en helg här hemma att beta av och då är det gamla studentvänner som gäller. Ska titta på spex och därefter varken gå på fest eller laga mat hur mycket jag än saknar mina vänner. Det här året orkar jag faktiskt inte så det får bli en i övrigt lugn helg, dock med vänner att besöka och kanske lite trädgårdsarbete. Vila, vila. Läsa, läsa. Packa upp och packa ner, lyssna galet mycket på musik och äta sallad från kolonistugan. Sommaren är verkligen den bästa tiden på hela året.

Vad hittar ni på?

8 kommentarer:

Arina sa...

Här ska pannrummet målas klart och sedan ska det städas inför min systers besök nästa vecka. Och så har vi filmkväll ikväll. När jag ska hinna läsa vet jag inte.

Fru E sa...

Jag är grymt avundsjuk på din NY-tripp! Jag har varit där 2 ggr och vill gärna dit igen! Låter bra att ta det lite lugnt i helgen och spara energin till nästa resa. :-)

Emmas Bokhylla sa...

Ah, harligt det later! Fran Italien till Amerikat, saaa harligt!

Vi skulle ju ut och fira vara 9 ar i tisdags, sa blev det uppskjutet tills i morgon och risken finns att det blir uppskjutet igen - sambon haller pa att bli ordentligt forkyld. Sa eventuellt sa far jag stalla in allt och bara ligga pa soffan och lasa i helgen. Inte helt fel det heller, om jag far saga det sjalv!

Bokomaten sa...

Wow, ni gifter er till 10-årsjubileumet alltså, Emma! Vad roligt! och Fru E, jag har aldrig varit på andra sidan Atlanten så det ska bli väldigt spännande men även lite oroligt. Tänk om man inte hittar något att äta, liksom. Minns ju Jamies America som en kattastrofkokbok..;)

Och måla, Arina, är inte det TYPISK sommarsysselsättning på regniga dagar? Perfekt, juh!

Lisa sa...

Så underbart det lät! Önskar, önskar att jag kunde säga något liknande men hey... så gott som hela min sommar innebär jobb. Fast helgen består i alla fall av gott vin, god mat och god bok. Man får ta vara på det lilla ;)

Cinnamon sa...

Är hemma och är förkyld. Så det har blivit läsning av Sizzeling Sixteen och Smokin´Seventeen. Det blir ett att se klart på säsong sex av Supernatural.

Jenny B sa...

Så härligt att ni har en ny resa planerad!

Jag är väldigt slö nuförtiden, och har inget planerat alls för helgen. Alla planer jag hade för förra helgen smälte bort i solen, men det var riktigt skönt att strunta i allt och bara ta det lugnt!

Ha en fin helg!

Evalinn sa...

Lite kultur, lite lättja, lite för mycket mat. Ska lägga mig och läsa en stund nu! :-) Hoppas du har en toppen-helg!