onsdag 1 juni 2011

A rose is a rose is a rose...


För ett tag sedan visade Bokbabbel en bild på en jättefin ros gjord av en sida ur en gammal bok. Jag tänkte att jag inte skulle vara sämre utan ville testa att göra en. Tog en sidan ur gallrad gammal barnbok och resultatet ser ni ovan. Rätt fin eller hur?

Uppdatering. Här finns lite info om hur man gör. Bilden nedan hittade jag på på sidan craft som länkar vidare till där den kommer från början..


10 kommentarer:

Frida sa...

Jättefin! Jag skulle också vilja göra sådana, men jag har nog ingen direkt bok jag vill klippa i. Kanske någon tidning någonstans dock... Hur gjorde du? (inte händig alls, men jag önskar att jag var det)

Bokomaten.. sa...

Det var precis hur lätt som helt. Har uppdaterat inlägget nu.=) Det enda är at man måste ha något att fästa upp rosorna på, jag hade redan en växt stående som jag smyckade lite extra.;)

EvaB sa...

Rolig och fin ros! Sådan kanske man skulle prova göra nån gång...

Bokbabbel sa...

Wow, jag är mycket imponerad, kul att du hoppade på idén!

Lingonhjärta sa...

ÅH vad bra. Tack! Behövde lite nya tips till alla karnevalhattar som jag gör till bröllopet:)

Bokomaten sa...

Det enda är att man måste ha någt att fästa dem på och att det kan vara lite meckigt att fådem att sitta.=) Men fint blir det ju!=)

Mind the Book sa...

litterära rosor ska bli min nya hobby! frågan är hur man ska hitta en bok som är värd att offra.

å andra sidan kommer rosen inte betyda lika mkt för mig om inte texten gör det, alltså om man köper en okänd bok eller river ut en sida ur en bok man inte gillar... hmm, moment 22

Lingonhjärta sa...

Ååååh!!! Har paper rose overload här hemma! Har ont i händerna efter alla klipp- och rullningar som jag gjort. I och med att jag klistrat fast rosorna på små hattar så har de fäst fin fint. Jättetack igen för tipset!

Bokomaten.. sa...

Men gud, vad roligt!! Vad glad jag blir. Hattar?? Berätta gärna!

Lingonhjärta sa...

På bröllopsfeste kommer vi ha enligt tradition någonting som heter Carneval Carioca typ sisådär klockan fyra på morgonen. Då leker man karneval Rio de Janeiro, dansar samba och har konstiga hattar på huvudet. Tillverkar nu runt 200 stycken hattar så pappersrosoridén kom som ett brev på posten =)