lördag 14 maj 2011

Festlig Lördag


Pga bloggerhaveri blev det ingen festlig fredag igår, men en festlig lördag kan det väl bli? Jag tror alla problem i cyberspace (även twitter krånglade en del igår) beror på nervositet världen över orsakat av gårdagens datum. För skrockfull är jag inte.. Ute har syrenen börjat blomma lite smått även om temperaturen har sjunkit lite. Veckan har bjudit på fantastiska upplevelser och omvälvande händelser i bloggvärlden. Inte bara haverier. Paul Auster har varit på Sverigebesök och satt lyckliga litterära hjärtan i brand. Själv har jag varit på mitt livs operakoncert och lyssnat på otroliga Cecilia Bartoli. Lika starstruck är nog jag. Tiden för läsning och bloggläsning är däremot inte alls lika stor nu som under de mörka månaderna vilket kanske är bra för det råkar sammanfalla med en rejäl lässvacka i Bokomatens liv.


Om februari var stora bloggdöden därute så verkar maj kunna bli Bokomatens variant. Får inte alls läst så mycket som jag brukar och det beror inte bara på att jag istället leker med telefonen och att fästmannen börjat pendla han också. Då håller jag ändå på med hypen nr 1 just nu dessutom, Cirkeln av Strandberg/Bergmark Elfgren. Det verkar faktiskt ha potential till att vara precis så bra som alla säger om jag bara får tid och ork att sätta mig ordentligt. Kanske i helgen? Men då är det bröllopsförberedelser som gäller plus lite påtande i grönsakslandet. SÅ härligt att äta den ultimata ekologiska maten, den man odlat själv.=)=) Man får en härlig känsla för årstider också nr man ser blommor växa upp, blomma och vissna och dö för att låta andra ta vid.


Men nu ska det lekas lite med djurbäbisar. Bästa sättet att umgås på. Vad hittar ni på och överlevde ni Blogger-kaoset i veckan?

2 kommentarer:

Fru E sa...

Låter som en mysig lördag! Hoppas att du får tid för Cirkeln, den är riktigt bra och kan nog bota lässvacka. Jag har aldrig varit på opera någonsin! Så jag har det kvar, kan man säga. Själv försöker jag få gräsmattan att växa efter att ha råkat ut för en massa sand och salt i och med vinterns snöskottning. Och ikväll ser jag på ESC och provsmakar förrätter som vi ska göra för att välja en till den kommande cykelfesten. Fin lördag på dig, Bokomaten!

evalinn sa...

Eftersom jag knappt kunnat slita mig från jobbet de senaste veckorna gick bloggkaoset mig helt förbi. Nu hoppas jag att både jag och blogger ska hålla lite bättre i framtiden! :-)