fredag 22 april 2011

Lååång FredagÄntligen ledig! Det måste vara det bästa med påsken, att man får vara hemma och göra precis vad man vill. Käka godis i massor, läsa om man vill eller kanske åka på konstrunda? Själv ägnar jag dagen åt påsktårta med familjen. Mycket tårta har det blivit på sistone, men inte mig emot, bästa godiset juh! Dessutom blir det påtande i trädgården, biobesök och påskmat. Dock inte flytande i år. Man tar sitt tuggande alldeles för mycket för givet. I år ska det tuggas som bara den.

Påskläsningen då? Jo, blir nog en blandning av matrelaterat (Äta djur) och häxor i form av jättehajpade Cirkeln. Och en del bloggar imorgon skulle jag tro. Ni glömmer väl nte bort världsboksdagsstafetten som Enligt O ordnar? Titta in här vid 12.30. Eller titta in hela dagen. utlovar barnboksbonanza! Och på tal om läsning ska jag nog ut till solstolen nu…


Glad Påsk allesamman!

4 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Jag är också vegetarian (göteborgsvegetarian...) sen många år tillbaks och jag ser fram emot att höra mer om vad du tycker om "Äta djur" när du har läst klart.
Glad påsk!

Hanneles bokparadis sa...

Mysigt, jag läser En häxa..

snowflake sa...

Glad påsk!

a-lo sa...

Ja, hoppas du kan njuta lite mer i år!

Såg Cirkeln-författarna hos Godmorgon Sverige. Lite speciellt det där att vara två stycken om en bok, skriva och redigera varandras texter. Lät också som de var lite tagna på sängen av hela hypen som uppstått, men häxor kanske är de nya vampyrerna?