torsdag 10 mars 2011

Googlesökningar..

Hej du som kom hit när du sökte på "virka konfetti". Kan du inte förtydliga lite vad det är du var ute efter? Jag är så himla nyfiken! Jag visste inte att man kunde virka konfetti??


Traditionell konfetti

6 kommentarer:

Bokbabbel sa...

Jag önskar någon skulle forska i googlesökningar, den avhandlingen skulle jag med nyfikenhet läsa!

Emmas Bokhylla sa...

Alltsa, thi is it! Jag maste ocksa skaffa Google Analytics, folk med virkad konfetti, det slar vantan allt!

For det ar val minst lika mycket miljoforstoring, eller hur?

Bokomaten sa...

Om man kastar lika mycket virkad konfetti som annan konfetti så är det säkert miljöförstöring, men i ärlighetens namn är jag verkligen nyfiken på vad virkad konfetti kan vara! Kan inte riktigt klura ut det. Är det små knutna bollar i garn, eller något?

Jag får aldrig udda googlesökningar annars, bara folk som sökt på Bokomaten och ibland på någon boktitel. Varit lite avis på alla som ahr skojiga sökningar att redovisa hela tiden.;)

Emmas Bokhylla sa...

Jag kunde inte lata bli att googla det och kom fram till att det finns tva alternativ; virkad konfekt (det har jag sett, typ kakor och glasstrutar) och en slags plajetter som ibland kallas konfetti som ar ihopvirkade i langa band.

Fragan ar nu bara, hur hamnade de har? Mycket intressant. Google ger svaren, ar det vi som staller fragorna?

Bokomaten sa...

Ja, men sådan där virkad konfekt harj ag ju sett! Typ bakelser! Som man kan lära sig i amiguramiböcker! Svårt att se att jag skulle skrivit något om det dock. Konfekt är ett på tok för sällan använt ord.

Paljetter har jag nog skrivit om ännu ner sällan och visste itne ens att man kunde virka ihop dem.. spänningen stiger...:)

Emmas Bokhylla sa...

Precis, konfektyr ar ett vackert ord!


Inte en endaste liten paljett?

Oerhort intressant. Och spannande. Kan man pressa google pa svar?