fredag 18 mars 2011

Festlig fredag


Idag sitter Bokomaten hemma med en dunderförkylning som har hållit mig i soffan i flera dagar. Inte så festligt med andra ord. Nu har jag fått sällskap av fästmannen som även han drabbats av något illasinnat så vi snörvlar i kapp framför dåliga tv-serier. Lite har jag fått läst, men med vadd i huvudet är det svårt att ta in alla ord.=) Kvällen tillbringas i samma TV-soffa och imorgon är vi förhoppningsvis piggare båda två för att gå på fölsedagsmiddag på tjusig restaurang.. Otacksamt om man inte känner smakerna dock...

Måste dock erkänna att när jag nu är aningens piggare och kan sitta och läsa med en stor kopp té och ett par katter i knät, ja då är en sjukdag inte så farlig.. Värre blir det väl nästa vecka när man kommer tillbaka till kaoset på jobbet.. Vad hittar ni på?

Den fina seriestrippen är förövrigt hittad här.

8 kommentarer:

Hermia sa...

Alltså, jag skulle kunna ta en del av din förkylning. Sist jag var hemma sjuk var en dag i november 2009. Ibland kan jag längta efter att vara däckad, låta kroppen styra, bara vila. Inte av ngt allvarligt förstås men så där en rejäl förkylning... Men så känns det ju sällan när man väl ligger där, utslagen. Så det är skönt du känner dig piggare och krya på dig!

Jag ska skutta iväg nu och äta lunch med en väninna. Ikväll blir det vila (kanske med Max & Mary!) och imorgon kväll blir det lek med kusin och kusinbarn, skoj!

Bokomaten sa...

Jag förstår precis vad du menar. När jag avr liten var jag ofta sjuk och jag är övertygad om att det är därför jag har så många bra barnbcker och gamla filmer i bagaget från då.=)

Mary& Max har jag sett två gånger.=) Riktigt bra film! Lunch kanske man skulle försöka med också ja, har lite soppa i kylen.=) Hoppas du får trevligt!

Vicky sa...

Jag har precis tagit mig upp efter att ha spenderat det mesta av veckan i TV-soffan med dåliga Tv-serier... - Synd att paketet med Sherlock-filmerna kom först idag :)
Krya på dig!

Bokomaten sa...

efter ett tag börjar huden längts efter luft dock..=) Tror jag ska försöka mig till affären i eftermiddag, som experiment. Sherlockfilmerna är riktigt bra så du har en verklig treat framför dig! Krya på dig med!

Jenny B sa...

Skönt att Hermia sade det som jag också tänkte, att det vore skönt att vara hemma sjuk ett tag! I så fall utan feber, så att man orkar läsa och se på TV, förstås. Men helst inte den här helgen! Jag har råkat boka in konserter varannan dag, teater varannan dag och en fest mitt emellan. Jag ser fram emot allt, fast längtar litet efter lugn och ro också.

Krya på dig!

Hermia sa...

Tack, för att du skrivit så varmt om Max & Mary! Vilken film! Alldeles fantastisk!!

Vixxtoria sa...

Jag säger bara krya på dig! (och försöker att inte tänka på hur underbart det vore att vara lite förkyld, på bättringsvägen, hemma i sängen, utan 4-åringar och utan en tanke på att jobbdeadlinen bara krymper och krymper ju längre man är sjuk....).

Men i april tänker jag lägga mig sjuk hur jag än mår som kompensation för allt jobb jag gjort medan jag varit sjuk!

Emmas Bokhylla sa...

Neeeej, stackare! Hoppas att du ar battre nu!! Och i fredags... Fick du nagon helg alls?