onsdag 23 februari 2011

Morgonens fynd


...i väntan på bussen kan man ju shoppa på sig lite rea. Trädgårdsböckerna till sambon som bad mig hålla utkik på rean, och Jamie till mig. Väntar man bara på beställningarna också.

6 kommentarer:

Vicky sa...

Åh, vad mysig att få gå och spana på bokrean :)

Bokomaten.. sa...

Antar att det inte är något som förekommer i Italien?=)

Vixxtoria sa...

Trädgårdsböckerna ser jättefina ut. Men jag är nu gammal och klok och dessutom trädgårdsägare. Jag har massvis med trädgårdsböcker (av den här typen och av andra typer) som vi ännu inte hunnit öppna för att vi varit så upptagna av att rensa ogräs och klippa gräs.; jag köper inga fler!

Jag står dock sedan länge i kö på boken med titeln: "Så får du ogräset att hålla sig ifrån din trädgård, och din gräsmatta att växa till precis lagom höjd i mitten av maj och sedan förbli så hela sommaren".

Men Oliver-boken skulle jag kunna köpa till sambon kanske.

Bokomaten.. sa...

ja, vi har ju typ inga trädgårdsböcker men väl en trädgård sedan ett år, för i mitt fall första gången någonsin. De ser rätt informativa ut inuti, faktiskt. Kan nog vara något.

a-lo sa...

Så du ger Jamie en chans till efter Amerika-nerköpet ;) Jag stod och bläddrade i den här, men vilken sida jag än slog upp så stod det typ "späckad fasan", "marinerad rådjursbog", "skjut-din-egen-älg-biffar" och jag kände bara att nej, när skulle jag laga det här? Men jag utgår ifrån att jag måste ha missat några av de bättre delarna?

Bokomaten.. sa...

Hehe, jag såg efterrätterna och pastaavsnittet och tänkte; äh, den kostar ingenting, ta den till samlingen.=)

Men det börjar bli lite av ett problem. Jag kan ju inte köpa ALLT men ändå stod jag där och fungrade på Pablo Robertos kokböcker och Caroline Hofbergs "Mat på Svenska" och tänkte att jag borde ju ändå ha dem, de utgör ju standardverk snart.. kanske... Men jag har inte velat ha Roberto tidigare och man kan ju som sagt inte köpa allt...