fredag 4 februari 2011

Festlig Fredag


Idag är en extra festlig fredag för idag fylle Bokomatens bästa vän år. Då får man ett grattis på nätet som present.;) Grattis!

Helgen ska spenderas extremt festligt med långklänning och dans hela lördagnatten då Bokomaten ska på bal. Jajamensan, partyblåsan åker på. Jag satsar på lite Herta Muller som stilförebild. Det kommer nog inte bli något läst alls i helgen förmodligen. Kanske lite i eftermiddag om jag har tur. Regnet öser ner utanför fönstret och Bokomaten längtar efter en stor kopp té, scones och en gosig katt att ha i knäet framför en riktigt god bok. Snaaaart…

6 kommentarer:

Anonym sa...

Går det bra med katterna nu? (inte fullt krig längre?)

Själv ska jag försöka hinna hämta hö till fåren innan bloggamasadörsträffen drar igång men bortsett från de två aktiviteterna tänker jag ta det lugnt o äta oförskämt mycket godis..

Bokomaten.. sa...

Nope, det är fullt krig hemma fortfarande. Värre än tidigare faktiskt. Men man kan ha en katt i taget i knät. Lillpojken blev lite mindre pojke igår och nu är mellankissen MYCKET skeptiskt till honom igen. Det väses och fräses och kung-fu-fightas hemma vareviga dag, men lill-katten kan ändå somna i knäet på en och de andra håler sig då undan. Hoppas det går över när han slutar ha tratt och lukta sjukhus.

Bloggambasadörsträff låter ju precis hur kul som helst!! Rapport tack!

Vixxtoria sa...

Hertha har faktiskt en väldigt snygg klänning på bilden. Och dina tapeter blir bara bättre och bättre.

Kattbråken borde ju om inte annat förändras när de hormonella nivåerna ändras framöver. Blir intressant att höra rapporter om det, haha.

Ha en riktigt trevlig bal!

Anakin sa...

Sötaste!! :)

Emmas Bokhylla sa...

Ah, bal!! Fasiken var kul, njuuut!

Hoppas att det loser sig med katterna, som sagt, nar hormonerna har lagt sig sa blir det nog lattare.

Jag hade en gammal och en ung katt hemma for en herrans massa ar sedan. Den gamla var ilsk over den unga, men nar den unga hastigt blev sjuk och dog, da gick han och leatade efter den lilla irriterande saken i flera dagar, funderandes over vart den kunde gomma sig...

a-lo sa...

Man hade ju gärna velat se en bild på dig också förstås, och inte bara Hertha.. Kanske på bokbloggsträffen?