fredag 18 februari 2011

Festlig Fredag: bloggträff och bokbyte

Vilken oerhört bra dag det här blev. Jag började morgonen med en kopp kaffe och bokprat för ett gäng elever i på mellanstadiet och fick APPLÅDER efteråt. Hur ofta händer det? Har varit en helt ok vecka faktiskt på det stora hela. Lite bråk och gnöl, men mindre än vanligt och helgen står lugn och fin framför mig med både lite lästid och BLOGGTRÄFF med bokbyte! Kan fredagen vara grå och trist då? Knappast! Kanske hinner jag tömma hyllorna något dessutom innan dess. Skulle behövas, men är nog inte så troligt... Kanske hinner jag klämma in ett biobesök också, men det ska ju sparas pengar här va så förmodligen blir det På spåret i TV-soffan istället... Helgen står i övrigt öppen som en ny anteckningsbok. Förhoppningsvis rätt mycket mys med katterna, té och Johan Hakelius. Kan det bli fel, liksom? Denna veckas stilikon är superlibrarian. Leta efter mig på stan, det är jag som har lila trikåer. Är hon inte förvånansvärt lik batgirl förresten?
-

9 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Oooo. Lila trikåer skulle jag gärna vilja se!!

Vet fortfarande inte hur det kan bli på söndag, men det lutar mest åt inte, tyvärr. Jag ska resa bort och jobba en del i nästa vecka, och det är mycket som måste ordnas inför detta och en hel del annat. Men jag återkommer.

Jenny B sa...

Grattis till applåderna och till den stundande myshelgen! Jag är nöjd med vad jag åstadkommit den här veckan, och har galet mycket kultur framför mig som belöning. Är superglad över att jag lyckats få tag i en biljett till en Norén-premiär ikväll, och skall på kammarmusikkonserter på både lördag och söndag. Hurra!

Trevlig helg!

Emmas Bokhylla sa...

Ah, vad harligt det later, hoppas att du far det riktigt roligt!

Men...har alla biblotikarier pa sig det dar under sina vanliga klader? Snalla, sag att det ar sa, det skulle forgylla min varld en smula!

Bokomaten sa...

Självklart har vi det. fast på sommaren kör vi cykelbyx-varianten för att det inte ska bli för varmt.;)

Fru E sa...

Snygga trikåer! Blir nog nemas problemas att hitta dig imorgon! :-)

Vixxtoria sa...

Hej fina Bokomat! Jag blir hemma i morgon och tvättar och jobbar och leker prinsessa och sånt där man gör på söndagar. Men många hälsningar till er alla, och hälsa fullbokhylla att hon ska få en Mördande reklam-bok vad det lider!

Bokomaten sa...

Åh,. vad tråkigt, men förstår. Om du inte aktar dig så kanske jag våldgästar dig vad det lider istället.;) Känner du att du har tid trots allt så ä du välkommen, men förstår juh! Ha en trevlig jobbresa!

Emmas Bokhylla sa...

Yay, you saved my day!
Jag kan tanka mig det, man maste ju ha en sommar- respektive vinteroutfit pa sin kostym!

Btw. har du sett "the Librarian"? finns I & II om en kille som ar biblotikarie i biblioteket med alla overnaturliga foremal fran alla mojliga mytologier. Underhallande, men jag kande mig lite snuvad - det borde vara mer bocker i deras Indy Jones-version av biblotikarierna och mindre forgyllda applen och flygande mattor. Menmen, man kan ju inte fa allt.

Bokomaten sa...

Haha, OM jag har sett dem.=) även om jag håller med, han är mer arkivarie/museolog än Bibliotekarie kanske. men roliga var de ändå, lite matinéfilmer så där.