tisdag 15 februari 2011

Enkätdags: Just nu...

Helena på Dark Places tycker att det är länge sedan vi hade en liten enkät igång och satte sonika ihop en. Jag hoppar på med mina svar!

JUST NU…

Läser jag:
Styggelsen av Amanda Hellberg.…
och tycker: att den är riktigt ruskigt otäck. Och inte bara läskig utan riktigt äcklig emellanåt också. Just äcklet klarar jag mig utan, men att jag blir skrämd ända in i själen gör mig inget.=)

Lyssnar jag på: Nina Kinerts album Red Leader Dream. Fast inte just precis nu. Nu lyssnar jag på ljudet av när skrivaren tuggar på utanför dörren..

Tittar jag på: Jonathan Creek. Engelsk lågbudget-serie med Alan Davies som magikerassistent. Den där killen som kommer på alla trick. Eftersom han är expert på att få till det omöjliga snubblar han ofta in på att lösa mordfall som inte borde vara möjliga. Döda kroppar i låsta rum och den typen.=)

Känner jag: lite frustrerad över att inte hitta tillräckligt med information åt en elev i 9:an som är desperat efter info om en tysk general under 2:a världskriget till ett arbete.

Önskar jag: att jag befann mig på resa i ett varmt land med massor med gåtor från det förflutna att upptäcka..

Längtar jag efter: En läshelg. Gärna långhelg. Kanske 3-4 dagar någonstans där ingte pockar på, jag får ta hand om mig själv och bara plöja.=) Dream on..

Inga kommentarer: