måndag 21 februari 2011

Bloggträff


Igår var vi ett litet tappert gäng bokbloggare som träffades för att prata böcker, bebisar, bibliotek, bröllop, bokhandelsdöden och bokrea. Naturligtvis var det himla trevligt att se de jag träffat tidigare i något sommanhang, men roligast var det nog att träffa Cecilia på Hyllvärmarna och Fru E! Kan meddela att de är ruskigt trevliga IRL också.

Förutom vi tre var även Full bokhylla, Calliope, Book Pond och Hannas hörna på plats. Jag hade med lite pocketböcker jag ville bli av med men gjorde nog inte så bra reklam för de jag inte läst (öh, jag har inte läst den.. är inte så sugen..) så någon av dem fick följa med hem igen. Tillsammans med en hel del annat.. nåja, jag har ju tomma hyllor så det må vara hänt...=) Kul att bekanta sig med lite nytillskott också. Dessutom norpade jag hem McEwans Hetta som jag annars funderade på att köpa på rean. På det hela taget mycket trevligt, ser fram emot att ses igen framåt vårkanten.

6 kommentarer:

Emmas Bokhylla sa...

Ah, vad roligt att ni hade kul!

Fru E sa...

Tack till dig och Calliope för ett jättebra initiativ! Jag ångrar inte en sekund att jag åkte till Lund och ser fram emot att träffas fler gånger!

Vicky sa...

Låter väldigt kul! Lite avis blir jag allt. Hetta är klart läsvärd, dock inte en av hans bästa.

evalinn sa...

Det låter trevligt! :-)

a-lo sa...

Bra jobbat av dig och Calliope att fixa ihop oss igen. Tack för det initiativet. Och tack för The Moonstone. Var oväntat att den skulle komma upp, men jag blev jätteglad som fick tag i den!

Hanneles bok-paradis sa...

kul det låter