måndag 17 januari 2011

Julklappar i januariPå julafon stod Bokomaten utan klappar då posten slarvat bort dem på vägen, men vad gör det när man så här mitt i gråtrista januari kan bli så upplyft av ett paket då istället!? ÄNTLIGEN har posten bestämt sig för att det blivit julafton även i Bokomatens hem. Och jag tror bestämt min fästman älskar mig. Alternativt vill han gardera sig mot att jag någonsin ska kunna mobba honom för hans nördighet.
En alldeles förträffligt nödvändig....
TROLLSTAV!!!Och det bästa är att den fungerar! Eller ja, man får ju programera den lite. Det är alltså en fjärrkontroll som istället för knappar har olika rörelser inprogramerade som man helt enkelt får öva sig till att bemästra. För man måste göra rörelserna precis som det är tänkt, så uppfattar trollstaven dem, skickar signaler till den enhet man kopplat till just den rörelsen (ex lamporna i taket, volymen på stereon, play/paus-knappen på dvd:n) så lyder dem. Jag har sällan varit med om något nördigare! Eller roligare! Jag tror att jag just fått en guldmedalj i boknörderi! Här ska trollas! Expelliarmus!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Kan rekommendera denna bokblogg
http://bokbloggen.marlenes.nu/
där pågår en tävling

Bokbabbel sa...

haha, vilken kul manick :D

Bokomaten.. sa...

Jag älskar den.=) Suttit och svischat och knackat och haft mig i helgen.=) Sambon beställde från Frankrike men är nog ett engelskt företag egentligen. Uppbarbar Harry Potter-grej.=) Gäller att komma på bra trollformler också.;)

Anonym sa...

Vilken rolig grej! Fick ett stort vill ha- behov :)

Anonym sa...

Den var ju värd att vänta på, undra om man kan få sambon att förstå att vi behöver en?

Bokomaten.. sa...

OM den var värd att vänta på! Jag tycker nog alla behöver en sådan här, hur ska man annars kunna släcka ljuset på kvällen t ex?=)

Arina sa...

Helt underbar julklapp som jag inte heller skulle blivit ledsen om jag fått. Tyvärr skulle den inte gå så bra ihop med vår lilla pitbull-tös efter som hon ser allt pinnviftande som lekinviter.

Fru E sa...

Åh! En fullständigt magisk julklapp! Vilken uppfinningsrikedom! *impad*

Bokomaten sa...

=) Min man, det.=)

Jenny B sa...

ÅH, SÅ FIIIIIN! Och den funkar! Vilken underbar present. :)

Hanneles bok-paradis sa...

underbart :)