fredag 21 januari 2011

Festlig Fredag

Jo, men så att, festligt värre var det här. Ikväll blir det partaj för Bokomaten, vilket nog är bra. Jag behöver komma ut och träffa folk, trots att det är januari och jag bara vill stänga in mig med en bok, kissarna och en kopp te. Det ska jag göra imorgon istället.=) Januari kan vara en ruskigt deprimerande månad, ekonomiskt, vädermässigt och jobbmässigt då det svämmar över av arbete. Det har blivit väldigt lite bloggläsande de senaste två veckorna.. ska ta igen lite i helgen hoppas jag.=) Förhoppningsvis blir det även lite bröllopsplanerande. Datum är satt, hemsidan klar, hehe. Det viktigaste avklarat. Även påbörjat en lista med boktips till gästerna inför den stundande händelsen. Om de skulle vilja läsa något om platsen.=) Det gäller att prioritera. Fotograf får sambon fundera över, jag tar läslistan och IT-pillandet.

Vad hittar ni på i helgen?

17 kommentarer:

Jessica Åkerberg sa...

Hemsida? Oh, kan du inte dela med dig? Jag har ju redan gift mig så nu måste jag vältra mig i andras bröllop... ;) Kram

Bokomaten sa...

Haha, nja... än så länge lite hemligt.. så småningom kanske.=)

Fru E sa...

Åh, grattis till bröllopet! :-) Var det trollerispöt som fick dig att slutligen bestämma dig? ;-) Boktips om platsen? Låter hemskt spännande. Vi vill ha mer!

Bokomaten sa...

Haha, tja, trollstaven kanske hjälpte.;) Nja, i ärlighetens namn friade jag för 1½ år sedan men sedan har det varit en massa annat. Och nu har det varit så att man inte kunde boka lokal förren tidigast 6 månader innan där vi vill gifta oss så har liksom inte blivit förrän nu. Det blir inget stort, men personligt och det ska ju planeras ändå.

Jenny B sa...

Vilka bra prioriteringar inför bröllopet! Och så bra att du tvingar dig ut i kylan och mörkret ikväll. Det måste man göra ibland, och sedan ångrar man det nästan aldrig.

Jag började dagen med att hämta ut ett paket med böcker som jag har beställt. Härligt va?! Nu ligger det bredvid mig och lockar. Jag kanske sliter upp det efter lunch. Då blir det ju lättare att bära hem!

Bokomaten sa...

Åh, vad härligt. Så mycket lättare att bära hem böckerna som de är, även om det kan vara mysigt att slita upp paketet hemma där du kan pilla och bläddra.=)

Och, jo, det är nyttigt att tving sig själv att socialisera och hitta på saker. Jag kan ju inte påstå att jag ångrar att jag tvingade ut mig själv på opera förre helgen t ex. Förhoppningvis kommer jag inte ångra imorgon (eller kanske imorgon bitti) att jag tvingade iväg mig sjäv på kalas ikväll heller.

Anonym sa...

Vad kul! Då får man säga grattis till det stundande bröllopet :)

Bokomaten.. sa...

Tack, så mycket, eli!

Anonym sa...

Grattis! Jag får så klart se hemsidan jag som delat med mig av inspirationsblogg? ;-)

Var ska ni gifta er?

Pomegranate sa...

Ojojoj, här händer det grejer! Trollstavar (UN-DER-BAR!), bröllop (Jättegrattis!) och ny fin bloggbakgrund...Som jag förstått vill du ju vara lite halvanonym och det har jag full förståelse för, men geez vad man blir nyfiken på den där bröllopsbloggen.

På grund av usel ekonomi tillbringas fredagen i tv-soffan med en påse chips. Ett öga i Norrtullsliagn och ett öga på tv:n.

Hermia sa...

Åh så fina bröllopsplanerna låter! Det krävs mycket planerande märkte vi, även om vi gjorde det i relativt lite skala, men samtidigt en så ljuv sysselsättning. Stort lycka till med förberedelserna!

Min festliga fredag är en ledig fredag som kompensation för att jag tillbringade förra helgen på jobbet. Idag har jag suttit länge i pyjamas framför datorn och skrivit en uppgift till en kurs jag kom på att jag vill gå. Senare blir det god lax och På spåret. Läste i morse en krönika av Strage i DN om hur 70-talisterna gett upp som roade ser på programmet. Så rätt han har...

Ha en riktigt fin helg - både i farten och hemma med missarna och tekoppen!

Vixxtoria sa...

Blir det i Italien? Säg att det blir i Italien?!!

Gillar för övrigt de nya bloggtapeterna enormt mycket (jag har ju väldigt svårt för rosa, så det här är en lisa för ögonen).

Bokomaten sa...

Hahahah, ännu verkar ingen ha fattat det ironiska i det rosa.=) Jag tyckte det var ett kul anti-statement. Att ha en rosa skrikig blogg mitt bland alla fina.=) Jag har nog aldrig haft något rosa i mitt liv. Fast nu börjar jag iofs faktiskt kunna uppskattade det. Kanske är som med fåniga uttryck och röster man använder ironiskt och tillslut inser att man faktiskt använder.. Får se hur det blir med "looken" här sedan.=)

Och angående vart.. hrm.. hade inte tänkt säga så mycket om detaljerna förrän efter kanske men jag kommer nog inte kunna hålla mig.;)

Har både blogg och hemsida faktiskt, förstås. Men de är nog rätt ointressanta för någon annan än mig och sambon än så länge. Att-göra-listor, info om tider mm Även om jag tycker de är rätt snygga.:) Och jo, kanske jag kan dela med mig till en del om de är nyfikna. Ialf Fullbokhylla som ju är anledningen till att jag kom på att göra en bröllopsblogg från början som hjälp för planeringen bl a. Tittar på din då och då faktiskt.=)

Bokomaten sa...

Hermia: jag har sett På Spåret på SVTplay idag istället.;) Tror också på Strage. Jag tycker ju det är urkul.=) Skönt med ledig fredag förresten!

Vixxtoria sa...

Så du har låtit mina ögon lida, och huvudvärken dunka i – snart ett år? – på grund av ett statement?

(Jag ser toscanska kullar, ett fält med blå blommor och någon som nynnar Oh- nonny- nonny...)

Emmas Bokhylla sa...

Ah, vad kul! Det later saa harligt! Grattis!! Och precis som du sager, det viktigaste ar ju anda att det blir personligt!


Och tack for erbjudandet om hjalp, det uppskattar jag verkligen! Jag skall kolla upp det sa hor jag av mig!

Bokomaten.. sa...

Vixxtoria, så kan det nog vara ja.=) Och nu känner jag att jag borde borde fortsätta på det rosa eller blommiga spåret så man känner igen sig, hehe..

Emma: Bara hojta, jag hjälper gärna en fellow boknörd som sagt!