lördag 17 oktober 2009

Testas just nu...

6 kommentarer:

MariaH sa...

åh, jag grämer mig lite att jag inte slog till på bla Monikas jul på mässan. fingrade lääääääänge på den men fick för mig att jag hade nog med kokböcker? Herregud vilken konstig idé?

Bokomaten.. sa...

Haha, kära du, man kan aldrig få för många kokböcker... ta det från en som har tre hyllplan fulla. men jag vet hur det är, man kan få för sig sådant.. "nej, men, behöver jag verkligen en italiensk kokbok till?" kanske skulle lägga pengarna på annat istället..." och tja, kanske man inte behöver ALLA italienska kokböcker men det är ju ändå något man ANVÄNDER ibland.:) Monikas jul ligger bra till för att bli den här höstens kokbok kan jag säga, glad att JAG slog till på mässan... och det var bara för att hon var där och signerade och pratade om den...

Aidaho sa...

ååååh, den högen skulle jag också slå till på! Vilken härlig kvällsplanering.

Bokomaten.. sa...

...mer än kvällsplanering skulle jag vilja säga.:) Höstplanering snarare... synd att brödboken och biscottiboken och kakfrosseboken mm sammafallerm ed en för tillfället glutenfri period...

Vixxtoria sa...

Du får rapportera om den där Brödboken, tycker jag. Jag är på jakt efter julklappar till sambon, och jag tycker han behöver förnya sina recept (klagar den bortskämda som nästan utan undantag ätit hembakat hela 2009).

Bokomaten.. sa...

Det kommer jag! Hembakt bröd är så himla mycket godare och känns nyttigare än köpt bröd. Som jag visst trillar dit på ibland ändå, men försöker ha hembakt så mycket det går.