fredag 9 oktober 2009

Festlig fredag

Ibland går veckorna snabbt, den här gjorde det inte. Först drog tiden ut i all oändlighet kändes det som, i väntan på nobelprisets annonserande, och nu är det helg och den kommer vara över på ett kick. Herta Müller lär det inte bli i helgen. Även om jag kom först i kön så var det någon låntagare som norpade själv först ändå.:-) Förståligt.:-) Jag får vänta på mina pocketar helt enkelt.

Helgen kan bli full av läsning (fortfarande kompis med Ferrara), den kan bli full av annat. Bokomaten ska nämligen först på middag ikväll och sedan upp med tuppen för att åka iväg på spa till på söndag. Själv hoppas jag på avslappning, kanske ett kurbad eller bastu och en god middag. Och lite läsning. Om jag känner mina aktiva vänner rätt så lär det blir pass på pass på pass dock så vi får säl se, haha... Det enda jag är säker på är att det kommer bli urtrevligt i alla fall. Ska bli så himla kul att träffa alla. Först ska jag dock fira att gårdagen slog alla besökarrekord här på bloggen. Dricker både kaffe och té samtidigt (ja, så går det när man glömt att man har en tepåse i kaffemuggen sedan innan och häller på kaffe det första man gör när man kommer till jobbet) och sedan blir det chokladkaka på jobbet, hehe. Äntligen fredagskaka här också. Och till lunch kanske man lyxar till det med jordärtsskocka... Vad hittar ni på?

5 kommentarer:

Hermia sa...

Låter härligt med SPA!! Hoppas du får njuta riktigt ordentligt!

Jag kryper upp i soffan med nyinköpta praliner och god en bok. Imorgon surströmming (huh inte för mig..) hos föräldrarna.

Trevlig helg!

Bokomaten.. sa...

Herre gud! Hur kan du visstas i samma lokal som surströmming!!! Jag trodde jag skulle kräkas när ja gvar flera meter ifrån en öppnad burk för några år sedan.. en kompis fick för sig att det kunde vara roligt att testa... aldrig mer... håller mig till pralinerna.. DET lät mycket trevligare.:-)

Hermia sa...

Det luktar verkligen hemskt men jag har väl vant mig vid lukten, som tur var öppnas inte burkarna så ofta heller. I somras satt vi på vår uteplats och åt (jag lax, de andra surströmming), två killar i tonåren cyklar förbi - den ena säger "fan vad det luktar illa.." Vi är kanske inte alldeles populära i kvarteret ;-)
Men nu är det pralindags!

Aidaho sa...

jag firar min helg med att äntligen vara plats i den universitetsstad där allt började...nu ska jag vara här resten av året. Äntligen är tiden av hattande fram och tillbaka över för en stund. På så sätt känns det som att vara på SPA, fast bara inombords :)

du ska inte avskriva surströmming så ;P det är faktiskt gott!:)

Bokomaten.. sa...

Åh, grattis Aidaho! Känns skönt att du är på plats och vekar trivas och slappna av. SPA kanrekommenderas.. lovely är deet med bad och bastu och god mat. Men surströmming kommer det ALDRIG att bli... fy 17.:-)