fredag 9 oktober 2009

Bokhyllor...

.. jag älskar att surfa runt efter bilder på vackra bokhyllor, bokförvaring eller liknande och snubblade över den här sidan. Om ni som jag älskar rum med högt i tak och böcker lika långt upp eller mörka sovrum med hundratals romanfigurer som sängkamrater, så ta en titt.

8 kommentarer:

snowflake sa...

Så underbara bilder, här fastnade jag....

Bokomaten.. sa...

Visst gör man... man bara drömmer sig bort...:-)

Gothique sa...

oh, påminner om en bok som jag har, "Inred med böcker". En stor tjock sak med en massa bilder på bokhyllor och andra udda bokförvaringssätt.

Bokomaten.. sa...

Ååååhhh... jag är svag för bilder på bokhyllor gjorda av böcker, mm... Bokmemorobilia, liksom. Får ta och kolla in den boken, Gothique.

Vixxtoria sa...

Mitt hem ser ut ungefär som en kombination av bilden med böcker under sängern och bilden med böcker i sängen. Den är inte helt lyckad i verkligheten kan jag berätta.

Men jag skulle vilja ha högt i tak (igen) och bokhyllor hela vägen upp till taket (igen). Helst också utan att hyllorna ramlar ner, för det gjorde de jämt när jag bodde i en gammal lägenhet med 3,50 i takhöjd...

Bokomaten.. sa...

Vixxtoria: så har jag också bott... Alltså böcker i sängen och under sängen och bredvid sängen... sedan gallrade jag.... sorgligt men sant.. nu har jag en stege till min finfina bokhylla.:-) Som det tyvärr inte får plats så mycket i iofs så det är på väg mot böcker bredvid, under och över igen...

Snöfrid sa...

Guud så underbart! Nu måste jag fota alla mina bokhögar och göra ett inlägg! Kan inte låta bli ;)

Aidaho sa...

Tack för tipset!! Ännu en länk i favoritlistan :)